Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi
  • Krátkometrážny

Recenzie (402)

plagát

Mária Antoinetta (2006) 

Marie Antoinetta je ako francúzsky makarón. Od pohľadu sladký a farebný ale v konečnom dôsledku predražený a neuspokojivý.

plagát

A Very Murray Christmas (2015) 

To že budem niekedy počuť Billa a Miley spievať spolu vianočné piesne som skutočne nečakala. To, že sa mi to bude páčiť, tak to už vôbec nie.

plagát

Kto prežije - Cambodia – Second Chance (2015) (séria) 

(Almost) dream cast nesklamal, skoro každý hral ako o život a myslím, že sme konečne po rokoch dostali skutočne pamätnú sezónu. Obľúbenci: Jeremy, Stephen, Jeff a Tash.

plagát

Až tam nezbyl žádný (2015) (seriál) 

Chce to síce osviežiť pamäť, ale smelo tvrdím, že ide zatiaľ o najlepšiu adaptáciu Černoškov. Depresívne, temné a neromantické. (Miestami sa to až príliš spolieha na popularitu Aidana Turnera, ale nesťažujem si).

plagát

Kouzlo norkové kožešiny (1962) 

Na komédiu to nie je dostatočne vtipné a aj tá romantická linka je akási nijaká. Mám rada Caryho aj Doris,ale toto im bohužial nevyšlo.

plagát

Jonathan Creek (1997) (seriál) 

Príjemne čiernohumorná detektívka s mysterióznymi až hororovými zápletkami ( 7. diel 4. série ma bude v snoch strašiť ešte veeeeľmi dlho). V poslednej séri nám ale chudáka Jonathana oženili a seriál stratil na kvalite ale plné hodnotenie dám už len z toho dôvodu. že tie najlepšie epizódy sa smelo vyrovnajú aj takému Midsomeru, čo je rozhodne veľká pochvala.

plagát

Harlow (1965) 

To že sa má dej odohrávať na premoleme 20. a 30. rokov si asi niekto uvedomil až v polovici filmu a tak narýchlo obliekli Carroll Baker do pár dobových kostýmov. Inak je to všetko strašne šesdesiatkové, prejav CB je nepríjemný a so životom Jean Harlow to má spoločné pramálo.

plagát

Všetky cesty vedú do hrobu (2014) 

Cesta k dobrým vtipom je bohužial pričasto vydláždená lajnovým humorom. Milý Seth, menej je niekedy viac.