Reklama

Reklama

Captain America: Prvý Avenger

  • Česko Captain America: První Avenger (viac)
Trailer 2

Koncom roku 1941 sa Spojené štáty zapojili do Druhej svetovej vojny. Steve Rogers (Chris Evans) je idealistický mladík, ktorý túži vstúpiť do armády a pomôcť Amerike poraziť nacistov. Nemá však najmenšiu šancu, je neduživý a odvodové komisie po celej krajine ho odmietajú. Jeho tvrdohlavosť, vytrvalosť a zarytosť, s akou sa necháva opakovane vyhadzovať od odvodových komisií, si však všimne doktor Abraham Erskine (Stanley Tucci) a ponúkne mu účasť na tajnom vojenskom experimente, ktorého cieľom je vytvoriť pre Ameriku skupinu supervojakov. Zo Steva sa tak stane dokonalá ľudská bytosť. Na boj s nacistami v Európe napokon nedôjde, pretože sa objaví oveľa väčší a nebezpečnejší nepriateľ priamo v Amerike - tajná organizácia HYDRA, vedená všetkého schopným gaunerom Johannom Schmidtom (Hugo Weaving), ktorý má svoj vlastný plán na ovládnutie sveta. Jeho súčasťou má byť aj tajná formula doktora Erskina na výrobu supervojakov. Steve dostane štít, ktorý sa stane jeho poznávacím znamením a so skupinou vojakov, ktorých zachránil zo zajatia, začnú likvidovať základne Hydry. Prinesie mu táto misia nesmrteľnosť alebo smrť? (TV JOJ)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Harrison Ford je nový generál Ross

Harrison Ford je nový generál Ross

15.10.2022

MCU se po premiéře snímku Black Panther: Wakanda nechť žije a s nástupem nového roku překlopí do páté fáze, spolu s tím nás pak čeká pochopitelně hromada nových filmů, seriálů, a samozřejmě i postav.… (viac)

Čtvrtý Captain America našel režiséra

Čtvrtý Captain America našel režiséra

09.07.2022

Před dvěma dny vstoupilo do kin po celém světě nejnovětší akční dobrodružství od studia Marvel pod názvem Thor: Láska jako hrom režiséra Taiky Waititiho a zatímco nový snímek o hrdinovi z Asgardu… (viac)

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (viac)

Čtvrtý Kapitán Amerika potvrzen

Čtvrtý Kapitán Amerika potvrzen

18.08.2021

Čtvrtý díl filmové série Kapitán Amerika od studia Marvel má oficiálně zelenou. Hlavní roli nového Kapitána pak ztvární Anthony Mackie, jenž přebral štít i roli po Steveu Rogersovi v seriálu Falcon… (viac)

Reklama

Reklama