Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Krimi
  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Dokumentárny

Zaujímavosti k filmom (395)

Signál

Signál (2024) (seriál)

Každá epizóda seriálu je venovaná pamiatke srihača Petra R. Adama.

Monk - Pán Monk kupuje dom

Monk - Pán Monk kupuje dom (2008) (epizóda)

Epizóda je venovaná hercovi Stanley Kamelovi (Dr. Kroger). Príčina nečakanej smrti postavy Dr. Krogera ako aj jeho hereckého predstaviteľa bola rovnaká - srdcový infarkt.

I.S.S.

I.S.S. (2023)

Film je venovaný kaskadérovi Christianovi J. Fletcherovi a herečke Evgenii Brik. V prípade Chrisa Fletchera, ktorý zomrel v marci 2021, šlo o jeho posledný projekt. Evgenija Brik bola pôvodne obsadená do role Weroniky Vetrovej (Masha Mashkova), no od projektu musela odstúpiť kvôli rakovine, ktorej napokon podľahla.

Deus

Deus (2022)

Film obsahuje krátku potitulkovú scénku.

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad - Too Many Cooks

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad - Too Many Cooks (2023) (epizóda)

Tvorcovia seriálov NCIS (od r. 2003), NCIS: Los Angeles (od r. 2009) a NCIS: Hawai'i (od r. 2021) splnili priania fanúšikov a napísali príbeh, ktorý naraz prepojil všetky tri tímy. Stanica CBS následne v rámci špeciálneho trojhodinového programu začiatkom roku 2023 vysielala hneď po sebe epizódy Too Many Cooks (táto epizóda), Deep Fake (seriál NCIS: Hawai'i) a A Long Time Coming (seriál NCIS: Los Angeles). Vo všetkých troch epizódach sa objavili hlavné postavy: Alden Parker (Gary Cole), G. Callen (Chris O'Donnell), Jane Tennantová (Vanessa Lachey) a Sam Hanna (LL Cool J).

Otec Stu

Otec Stu (2022)

Film obsahuje potitulkové scény.

Reklama