Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Krimi
  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Dokumentárny

Obsahy (124)

Sniper 8

Sniper 8 (2020)

Kdesi v Strednej Amerike je priamo počas verejného vystúpenia zastrelený prominentný politik. Strelcom musel byť špičkový sniper, čo potvrdí aj vlas nájdený v izbe strelca. Vlas však patrí seržantovi Brandonovi Beckettovi (Chad Michael Collins), ktorý musí náhle prerušiť dovolenku a vymyslieť ako očistiť svoje meno. Ako však dokáže svoju nevinu? A kto mu pomôže? Otec? Alebo tajomný agent Ministerstva vnútra s prezývkou Zero?

Enemy Within

Enemy Within (2019)

Keď sa japonský pilot Shigenori (Kazuma Sano) zrúti na vzdialený havajský ostrov Niihau, stretne sa s tradičnou pohostinnosťou miestnych obyvateľov... kým sa nedozvedia, že sa zúčastnil nedávneho útoku na Pearl Harbor.

Star Trek: Short Treks - Nejjasnější hvězda

Star Trek: Short Treks - Nejjasnější hvězda (2018) (epizóda)

Než sa stal prvým Kelpiencom, ktorý vstúpil do Hviezdnej flotily, Saru (Doug Jones) žil jednoduchým životom v osade spolu so svojou sestrou a otcom. Na rozdiel od ostatných však vždy hľadel k oblohe s nádejou, že za hviezdami je toho ukrytého viac.

Star Trek: Short Treks - Calypso

Star Trek: Short Treks - Calypso (2018) (epizóda)

Craft (Aldis Hodge) sa prebudí v ošetrovni na palube neznámej opustenej vesmírnej lode. Jeho jediným spoločníkom, ako i nádejou na prežitie, je palubný počítač. (zdroj: CBS)

Star Trek: Short Treks - Na útěku

Star Trek: Short Treks - Na útěku (2018) (epizóda)

Podporučíčka Tilly (Mary Wiseman) stretne na palube U.S.S. Discovery nečakaného návštevníka, ktorý potrebuje pomoc. Táto nevšedná dvojica však môže mať spoločného viac, než sa na prvý pohľad zdá. (zdroj: CBS)

NCIS: Los Angeles - Spätný náraz

NCIS: Los Angeles - Spätný náraz (2009) (epizóda)

Polícia nájde v prenajatom byte zastrelenú ženu, ktorá sa pravdepodobne venovala sledovaniu a fotografovaniu. Na jednej sérii fotografií sa nachádza zvláštny agent G. Callen (Chris O'Donnell).

NCIS: Los Angeles - Predátor

NCIS: Los Angeles - Predátor (2009) (epizóda)

Pri testovaní bezpilotného lietajúceho dronu dôjde k zlyhaniu systému, následkom čoho vystrelená raketa zmení svoj cieľ. Pri incidente zahynie príslušník námornej pechoty a dron s ostrou muníciou následne zmizne. Vyšetrovatelia ako prvého vypočujú operátora dronu - kapitána letectva Peta Briggsa (Warren Kole).

NCIS: Los Angeles - Jediný ľahký deň

NCIS: Los Angeles - Jediný ľahký deň (2009) (epizóda)

Vilu priekupníkov drog prepadne maskovaný ozbrojený tím a ukradne im peniaze. Sam Hanna (LL Cool J) na zázname bezpečnostnej kamery spozná pohyby jedného z útočníkov. Ide o jeho bývalého kolegu z jednotky námorných tuleňov - Kurta Holgata (Matt Battaglia).

JAG - Vojenská generálna prokuratúra - Soul Searching

JAG - Vojenská generálna prokuratúra - Soul Searching (1999) (epizóda)

Dlhoročný agent CIA v Taliansku, Tim Fawkes (Harry Danner), je zajatý teroristickou skupinou, ktorú vedie Teresa Marcellová (Jo Champa). Keď zlyhá pokus talianskej protiteroristickej jednotky o oslobodenie, zvláštny agent Clayton Webb (Steven Culp) sa obráti na kontraadmirála A. J. Chegwiddena (John M. Jackson), ktorý sa s Fawkesom stretol počas bojov vo Vietname.

JAG - Vojenská generálna prokuratúra - Wilderness of Mirrors

JAG - Vojenská generálna prokuratúra - Wilderness of Mirrors (1999) (epizóda)

Je piatok, kontraadmirál A. J. Chegwidden (John M. Jackson) sa pripravuje na vystúpenie pred najvyšším súdom, ktoré ho čaká v pondelok, a námorný nadporučík Harmon Rabb (David James Elliott) sa pripravuje na pokojný víkend strávený plachtením na šírom mori. Vtom v kancelárii JAGu zbadá mihnúť sa svojho mŕtveho otca. Neskôr mu otec dokonca zatelefonuje domov! Rabb zvažuje, či sa má o tom zmieniť svojej priateľke, námornej nadporučíčke Jordan Parkerovej (Susan Haskell), ktorá je psychologičkou.

JAG - Vojenská generálna prokuratúra - Second Sight

JAG - Vojenská generálna prokuratúra - Second Sight (1999) (epizóda)

Majorke Sarah MacKenziovej (Catherine Bell) zvoní telefón. Na druhej strane je františkánsky kňaz Genaro (Michael Tucci) z Hospica Najsvätejšieho srdca a pre majorku má naliehavú správu: Jej otec leží na smrteľnej posteli a chce sa s ňou stretnúť ešte pred smrťou. Sarah MacKenziová je však správou zaskočená. Od svojho otca - notorického alkoholika - ušla, keď mala 17 rokov a vymazala ho zo svojej pamäte.

JAG - Vojenská generálna prokuratúra - The Adversaries

JAG - Vojenská generálna prokuratúra - The Adversaries (1999) (epizóda)

Bud Roberts mladší (Patrick Labyorteaux) je čerstvo povýšený na námorného poručíka, keď do kancelárie JAGu prichádza jeho otec, hlavný námorný poddôstojník Bud Roberts (Jeff MacKay). Je obvinený z nezákonného a nedbalého nakladania s armádnym majetkom a chce, aby ho právne zastupoval práve jeho syn. Poručík Roberts zvažuje čo urobí - obhajovať rodinného príslušníka je riskantné, ale na druhej strane - je to predsa jeho otec.

JAG - Vojenská generálna prokuratúra - Shakedown

JAG - Vojenská generálna prokuratúra - Shakedown (1999) (epizóda)

Lietadlová loď U.S.S. Coral Sea zabezpečuje ochranu bezletovej zóny v Perzskom zálive. Stále sa však stretáva so záhadnými technickými poruchami. Keď dôjde k niekoľkohodinovému výpadku elektrickej energie priamo počas bojovej operácie a situáciu nedokáže vyriešiť ani civilný technický špecialista Yarborough (Jack Conley), k vyšetrovaniu sú povolaní dôstojníci z JAGu.

JAG - Vojenská generálna prokuratúra - Nobody's Child

JAG - Vojenská generálna prokuratúra - Nobody's Child (1999) (epizóda)

Do námorného prístavného komplexu Potomac prichádza autobus so školským výletom. Keď prehliadka skončí a deti odídu, na toaletách sa nájde brutálne zavraždené dievčatko (Aysia Polk). Nikto však nepozná jej meno a nikomu nechýba. Vyšetrovaním a pátraním po vrahovi je poverený námorný nadporučík Harmon Rabb (David James Elliott), ktorý cíti, že ho s nebohou spája akési puto.

JAG - Vojenská generálna prokuratúra - Silent Service

JAG - Vojenská generálna prokuratúra - Silent Service (1999) (epizóda)

Uprostred jachtárskych pretekov pri pobreží Nórska sa náhle vynorí ponorka U.S.S. Watertown. Jej veliteľ, komandér John Flagler (Tom Amandes) tvrdí, že išlo o operačnú chybu následkom hromadnej nevoľnosti personálu spôsobenej pokazeným jedlom. Keďže nórska strana požaduje podrobnejšie vysvetlenie, priamo na ponorku sa vydáva námorný nadporučík Harmon Rabb (David James Elliott) a majorka Sarah MacKenziová (Catherine Bell).

Reklama