Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(16)

Obsahy(1)

Po filmu Jamese Gunna Sebevražedný oddíl sledujeme pokračování příběhu postavy Johna Ceny. Tento okouzlující a arogantní muž věří v mír za každou cenu, bez ohledu na to, kolik lidí bude pro jeho dosažení muset zabít. (HBO Max)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (4)

Úplne nový vír (2022) (S01E01) 

Od piatej hviezdičky som upustil kvôli korektým liberálnym drístom, mladým sebavedomým klitorisáčka a rasizmu, ktorý americkē svine už adresujú výhradne na adresu ľudí bielej farby pleti. ()

Nevyšliapaný chodník (2022) (S01E04) 

A bod dole za rasistické poznámky neonacistickej afroamerickej rasistickej svine na adresu ľudí bielej farby pleti...aj keď scéna z väznice, flashback a akože twist na záver plus poznámka o Cobra Kai by si zaslúžili hádam aj 4*... ()

Prestaň trápiť moje srdce (2022) (S01E07) 

Napriek pokračujúcej neuveriteľnej traume liberálov z bielych mužov, ktorý všetci deti šikanujú, rasizmu ktorého sa dopúšťajú výlučne ľudia bielej farby pleti ale aromáci nikdy svojich susedov nešikanujú hlasnou hudbou, odpadkami nahádzanými všade navôkol, 378 psami o ktoré sa nestarajú a sloboda zvierat iba zaplače, psíky zachráni a o týžde§ majú aromáci nových 578 psov, postave ktorá nemá problém s lesbickým párom ale s oslovením muža ako sestra áno to je naozaj vtipné a príjemne naivné. Má to dobré tempo a ani zlatý kliniec programu, malý Kato Cobra Kai Karate Kid, ktorý zmláti dvoch mužov ktorý sa v seriály objavili iba pre tento moment, aby ich kato zbil, potom zbil aj ženu bielej farby pleti abo ho napokon dostal americký afroamerický vorvaň s klitorisom mi nezabránili napariť opäť plný počet 5*. Záverečný bonus iba potvrdil traumu liberálnej časti populácie aj z policajtov, pochopiteľne bielych mužov. Keď pri debate vytiahol známy poznámku ýe polícia vo Francúzsku zastrelila ženu lebo nemala zapnuté bezpečnostné pásy a vravel že to je sila tak trochu som mu naznažil že občas treba rozumieť tomu čo človek číta. Žena začala pred políciou utekať a jazdou ohrozovala okoloidúcich. Či by sa mu páčilo keby povedzme zrazila dvoch cyklistov, či mamičku s dieťatkom v kočíku. Či nemohla ostať na mieste, prípadne si zapnúť bezpečnostný pás. Akosi na to nevedel zareagovať, ktovie prečo. K liberálnej dokonalosti už chýbali iba náboženské, pochopiteľne katolácke symboli a ich znevažovanie...a potom že kto trpí  predsudkami. ()

Teraz alebo nikdy (2022) (S01E08) 

Škoda tej príliš environmentálnej vsuvky a lízingu klitorisáčiek, inak to bolo celkom v pohode. V porovnaní s inými dôležitými scénami iných fikmov a seriálov v jaskyni bolo celkom dobre vidieť postavy a tak uškodili iba korektné, trápne vsuvky. To major Zeman v komunizme ani Majka z Gurunu sa na toto rozhodne nechytajú. ()

Súvisiace novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (viac)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (viac)

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (viac)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (viac)

Reklama

Reklama