Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 10. května 2020 v WWE Performance Center (Orlando, Florida) a Titans Tower (Stamford, Connecticut). Na kartě se sešlo osm zápasů.
1) Kickoff: Jeff Hardy vs. Cesaro
2) The New Day vs. The Forgotten Sons vs. The Miz & John Morrison vs. The Lucha House Party (Smackdown Tag Team Championship)
3) Bobby Lashley vs. R-Truth
4) Bayley vs. Tamina (Smackdown Women's Championship)
5) Braun Strowman vs. Bray Wyatt (Universal Championship)
6) Drew McIntyre vs. Seth Rollins (WWE Championship)
7) Asuka vs. Carmella vs. Dana Brooke vs. Lacey Evans vs. Nia Jax vs. Shayna Baszler (Women's Money in the Bank Ladder Match)
8) AJ Styles vs. Aleister Black vs. Daniel Bryan vs. King Corbin vs. Otis vs. Rey Mysterio (Men's Money in the Bank Ladder Match) (TheSpearCZ)

(viac)

Recenzie (2)

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Kick-off, za 5 hviezd zápas, za 0 hviezd výsledok. Len aby ste mali predstavu, akoby Hulk gniavil dvadsať minút tretiaka zo základnej školy, aby potom jedným smiešnym saltíčkom H prehral. Skôr výsmech než pútavé. Fatalu 4 way chýbali iba diváci, inak výborné predstavenie talentov a skúseností. Potom prišiel trápny dikobraz verzus Lashley a za účasti tučnej guľky spravili zábavnú vložku. Zabavilo, aj zápas. Zmenená Bailey je lepšia Bailey, baby dali dobrý zápas. Wyatt vs Strowman dali až prekvapivo výborný a dlhý championship match. Wyatt je jeden z najväčších talentov a showmanov súčasnosti. A dlho nedocenený Strowman expres mňa baví. Championship McIntyre vs Rollins mal vysokú kvalitu. Skvelý šampión vs skvelý vyzývateľ. Samotný MITB match resp. dva, mali neskutočný originalny covid dizajn. Jednoznačná päťka jak oči. Celkovo 80 za zápasy, 100 za profesionalitu. A Carmella bola absolútne dokonalá. Aleže odpadávačka. Ta toľko. ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

THE GREATEST MONEY IN THE BANK MATCH OF ALL TIME - plakal som od smiechu; bavil som sa neskutočne; nehorázne množstvo zábavných momentov; a s dvojitou vraždou ako čerešnička na torte. Zvyšok PPV má svetlé momenty, ale úprimne poviem, že až do zápasu o WWE titul som nevenoval priveľkú pozornosť (aj keď Sasha mala všetku moju pozornosť kedykoľvek bola na obrazovke 😍). Avšak keď nastal čas pre MITB, to bola jednoducho zábavná jazda od začiatku až do konca. Samozrejme že sa dá vytýkať veľa, a nenahneval by som sa keby zápas pridal pár minút v útrobách Titan Towers, no tento zápas bude jedna z mojich najobľúbenejších vecí tohoto roku, či wrestlingu vo všeobecnosti - kreatívna zábavná podívaná, a v to som dúfal. ()

Reklama

Zaujímavosti (2)

  • Poprvé se hlavní zápas o mužský i ženský kufřík MITB konal současně a uskutečnil se v centrále WWE – Titan Towers, kde byl předtočen. (TheSpearCZ)
  • Oficiálními skladbami show jsou písně „Gotta Get That“ od Def Rebel feat. Nikki Era & Supreme Madness a „Money in the Bank“ od Jima Johnstona feat. Maydie Myles. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama