Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Money in the Bank 2018 se uskutečnilo 17. června 2018 v Allstate Arena (Chicago, Illinois). Jedná se již o devátý event Money in the Bank a na kartě se sešlo deset zápasů.

1) Kickoff: The Bludgeon Brothers vs. The Club (Smackdown Tag Team Championship)
2) Daniel Bryan vs. Big Cass
3) Bobby Lashley vs. Sami Zayn  
4) Seth Rollins vs. Elias (Intercontinental Championship)
5) Ember Moon vs. Charlotte Flair vs. Alexa Bliss vs. Becky Lynch vs. Naomi vs. Sasha Banks vs. Natalya vs. Lana (Women's Money in the Bank Ladder Match)
6) Roman Reigns vs. Jinder Mahal
7) Carmella vs. Asuka (Smackdown Women's Championship)
8) AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura (WWE Championship Last Man Standing Match)
9) Nia Jax vs. Ronda Rousey (Raw Women's Championship)
10) Braun Strowman vs. Finn Bálor vs. The Miz vs. Rusev vs. Bobby Roode vs. Kevin Owens vs. Samoa Joe vs. Kofi Kingston (Men's Money in the Bank Ladder Match) (TheSpearCZ)

(viac)

Recenzie (1)

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Po rade PPV prepadákov prišiel svieži vietor v podobe "peniažkov v banke". No a na počudovanie všetkých, ťahúňmi tejto show nebol nik iný ako celá Divas divižn. Či už to bol kufríkový mač, alebo zápasy o opašteky, jednalo sa o to najlepšie. Ale ani chlapi neboli úplne na piču. Teda ak si odmyslíme Romanka, ktorý dokázal nudu posunúť na ďalší level. Ostatní ale ušli a aj AJ a Šinške už ukončili svoju siahodlhú ságu pomerne akčne. Ja som spokojný a dúfam, že ženský feud do SummerSlamu ešte podrastie do obrích rozmerov. Let´s go to extreme. ()

Galéria (135)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama