Reklama

Reklama

Chucky

(seriál)
Trailer 2
Horor / Mysteriózny / Thriller
USA, (2021–2024), 18 h 24 min (Minutáž: 41–54 min)

Tvorcovia:

Don Mancini

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrajú:

Zackary Arthur, Brad Dourif, Jennifer Tilly, Devon Sawa, Alyvia Alyn Lind, Teo Briones, Lexa Doig, Fiona Dourif, Barbara Alyn Woods, Christine Elise (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(24)

Mestečko Hackensack sa ocitne v krízovej situácii, pretože sa tu v krátkom čase odohrá viacero záhadných vrážd. Každá z nich je nejakým spôsobom spojená s Jakeom (Zackary Arthur) a jeho bábikou. Nikto ale netuší, že sa na pozadí odohráva súboj medzi partiou tínedžerov a sériovým vrahom. (Marceloo)

Recenzie používateľa majo0007 k tomuto seriálu (6)

Chucky (2021) odpad!

"S kolomažu v prdeli, skončíš s Chuckym v posteli"! Len toľko na margo tohto bukvicoidného kvašáku. To je naozaj tak ťažké akceptovať, že drvivá väčšina fanúšikov sú heterosexuáli a nechcú tam vidieť buzíkov?! Najväčším hororom bolo, keď sa 14ročná! buzna prechádza po škole s polmetrovou bábikou v náručí... A preto to záverečné žobračenie o dotáciu ďalšej sezóny vyznieva ako bad joke - nech vám to zasponzorujú 4% qeer filcky! ()

Death by Misadventure (2021) (S01E01) 

V prvej epizóde sme svedkami celosvetovej premiéry "tyčkomordu" v dejinách kinematografie! Hlavným plusom je, že sa Chucky po prijebanej vyzáži v poslednom filme opäť vrátil k pôvodnému výzoru. Ale najväčším hororom bolo, keď sa 14ročný! bukvicoidný chalan prechádza po škole s polmetrovou bábikou v náručí... Začiatok série teda žiadne terno. ()

Little Little Lies (2021) (S01E05) odpad!

Jake & Devon sú proste úžasný párik (párek s párkom)! ()

Halloween II (2022) (S02E01) odpad!

Nabudúce prosím rezký chlapský hardcore anál! ()

The Sinners Are Much More Fun (2022) (S02E02) 

Keď nerátame, že Matku predstavenú trafí pri pohľade na Chuckyho šlak a jediný mord spácha švacnutá a otravná Jennifer Tilly, tak je to bída, ale hlavne nuda. Chcem späť svojich 48min života! ()

Jennifer's Body (2023) (S03E03) 

Zrejme jediná a posledná epizóda, ktorá mala retrospektívny, a nie bukvicoidný nádych, pri ktorej by si heterák musel zatvárať oči a uši (a anální vejtrt). Všetci spolu držme palce, nech si hošani v ďalšej časti už konečne spolu vrznú! ()

Reklama

Reklama