Reklama

Reklama

Před pěti lety, Vincent Gotto zavraždil svého syna a pohřbil ho v plytkém hrobu s loutkou Pinocchia v životní velikosti. Když byl pak posazen za tento čin na elektrické křeslo, uvědomila si jeho obhájkyně Jenifer Garrick, že identitu skutečného vraha vzal se sebou do hrobu. Tajemná loutka Pinocchia, teď oficiální důkaz obžaloby, se shodou okolností dostává do rukou 8 leté dcery Jenifer. Děvče se stává závislé na loutce a Pinocchio ožívá po tom co byl odstřihnut od svých provazů. Jenifer se pokouší zachránit svou dceru, ale není již pozdě? (Q FILM PLUS)

(viac)

Recenzie (26)

Bloody13 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nenechte se zmást českým zavádějícím názvem, s populární Dětskou hrou nemá tahle kravina absolutně nic společného. Jenom sprostě vykrádá jednotlivé scény zméněného kultu, nic víc. Místo Chuckyho obsahuje podivnou loutku, která je tentokrát ze dřeva (dřevěná je bohužel i "herecky") a nemilosrdně dlouho čekáte, než se rozpohybuje a ukáže něco ze svých koníčků. Jenže záchrana přichází až příliš pozdě. Vražedná nuda! ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Dosť úbohé pokračovanie pomerne vydarenej série o Chuckym, ktorá bola dosť hororová aj zábavná, ani neviem, prečo tento horor nesie názov Detská hra. S predošlými dielmi má film spoločné veľmi málo. Bábka bola katastrofálna, dej nudný, stále iba dlhé očakávania a nakoniec veľký, silno zapáchajúci prd. Atmosféra sa vytratila už v druhom, až treťom dieli. Hercov snáď ani nemusím spomínať. Moc chabý hororík a réžia je sakra podpriemerná, inak technické prevedenie je dosť podpriemerné. 35% ()

Reklama

choze 

všetky recenzie používateľa

Chudý příbuzný DĚTSKÉ HRY ( u nás na videu dokonce uváděný pod zavádějícím názvem DĚTSKÁ HRA 4 se stylovým podtitulem SYNDROM PINOCCHIA), z jejíchž prvních dvou dílů nepokrytě vykrádá vedle námětu i řadu konkrétních scén (panenka si nožem "otevře" dveře a probodne matce ruku, zabijáckou panenkou vykuchaná obyčejná panenka aj.), a který naopak nemá žádný příbuzenský vztah ke Collodiho dřevěnému notorickému lháři. Loutka je oproti Chuckymu co do hereckého projevu dokonale dřevěná ( navíc ožije až v posledních deseti minutách), ale najdete tu jednu ryze samoúčelnou, ale silně nadstandartní nahatou scénu ve sprše. Zajímají-li vás "killer dolls" můžete u nás ve videopůjčovně kromě Chuckyho najít také bizarní béčkovou kolektivní alternativu, trilogii MISTR LOUTKÁŘ. Od režiséra a scenáristy Kevina S. Tenneyho k nám ještě před Pinocchiem dorazila a zase zmizela i jeho PAST BOSORKY a oba fajn WITCHBOARDY. ()

fcreading 

všetky recenzie používateľa

Tento mizerný horor od Tenneyho sa mi nezdal od začiatku. V celom filme sa skoro nič nedeje až poslednú polhodinku som sa královsky bavil. Tento horor o Pinocchiovi ktorý aj vykráda niečo s Chuckyho mi prišiel ako dosť úbohy. Predsa len Chucky bol lepší vo všetkých smeroch ale táto nudiarna? Nestojí to ani len za pozretie. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Tento horor je v našich končinách známy pod kurióznym názvom Dětská hra 4: Syndrom Pinocchia. Okrem toho, že je kuriózny, je hlavne zákerný, pretože vyvoláva dojem, že ide o plnohodnotnú súčasť slávnej chuckyovskej série. Vznikol v roku 1996, kedy už sme mali dávno za sebou prvé tri diely. V skutočnosti sa volá Pinocchio´s Revenge, takže po detskej hre nie je v origináli ani zmienka (podobné zavádzajúce klamstvá bohužiaľ nie sú v našich končinách žiadnou výnimkou, viď. napr. prípad Kanibalov 2). Situáciu v tomto prípade ešte mohutnejšie zamotáva fakt, že to síce s Chuckym nemá absolútne nič spoločné, ale i tu ide o zabíjanie dospelých bábkou. Alebo nie bábkou? Podobne, ako v (prvej) Detskej hre, aj tu sa pracuje s neistotou ohľadom vraha. Avšak kým v (prvej, nevraviac o ostatných) Detskej hre sa nakoniec ukázalo, že vrahom je (samozrejme) legendárny Chucky, tu je situácia prekvapivo komplikovanejšia. Nie je to žiadna pecka, ale celkom ma to bavilo. V 90. rokoch to mohlo byť poriadne béčko, ale s odstupom desaťročí sa na to pozerá celkom fajn a nechýba tomu deväťdesiatková atmosféra amerických predmestí. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama