Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake najde stezku z krve vedoucí ke svatému grálu poté, co se začnou šířit zprávy o hrůzných vraždách lidí se jmény svatých. (mikki089)

Recenzie (3)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ako sa s týmto vyrovná vypatlaný detský divák, keď vlastne 48 minútová epizóda ponúkne iba to že bububu kresťania, progresívnejšie zmýšľajúca mníška, pochopiteľne černoška ale nakoniec LGBTQ+ párik mladých hrdličiek dostane práve vďaka katolíckej škole toľko vytúženého súkromia :-D :-D :-D... No tak sa Chucky nevyskytol na prísnej vojenskej akadémii, pretože potom tupé americké detičky nechceli rukovať do armády a premiestnil sa v rámci novodobého trendu liberálneho brainwashingtonu capitals do zlého bububu, pochopiteľne katolického chrámu, lebo ak by išiel na moslimskú školu niekto byrežisérovi odpálil rodinu v aute prípadne ak by to bola škola židovská označili by ho za antisemitu. A tak si zakomplexovaný čuráčik vybral ako inak kresťanskú školu, lebo taký kockot nikomu nestojí ani len za to aby mu na jeho fanpage na fasabuku s 3 sledovateľmi napísal že je vytretý ako vedro tmelu... ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keď nerátame, že Matku predstavenú trafí pri pohľade na Chuckyho šlak a jediný mord spácha švacnutá a otravná Jennifer Tilly, tak je to bída, ale hlavne nuda. Chcem späť svojich 48min života! ()

Reklama

Galéria (4)

Zaujímavosti (2)

  • Jméno Draco Malfoy, které zazní v 15. minutě, odkazuje na knižní a později filmovou postavu z Harryho Pottera. (Duoscop)

Reklama

Reklama