Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake a Devon jsou připraveni posunout svůj vztah na další úroveň. Mezitím se objeví nepřátelé a spojenci z Chuckyho minulosti, aby situaci zkomplikovali. (mikki089)

Recenzie (11)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Potom ako dostane Lexina sestra poštou novú bábiku Tommyho požiada o pomoc Devona a Jakea aby to s ním nadobro skoncovali. Junior sa cíti svojimi priateľmi odstrčený...z plejády mojich komentárov vo viacerých zaznelo že libtdárdi z Vašich detí homosexuálov vychovajú a čuduj sa svete, to čo takmer nik nečakal (irónia) sa stalo skutočnosťou. Máme tu chlapčenský bieločierny pár, keďže libtdárdi majú najradšej pornografiu černochov s mladými bielymi chlapcami...úplný záver to ako tak zachránil, nakoľko ani flashbacky opäť nijako neočarili. ()

Korbitch 

všetky recenzie používateľa

Problém Manciniho je ten, že nedokáže takový koncept udržet na vysoké úrovni v tolika dílech. Čekal jsem, že přijde průser už v minulém dílu. Dobře, tak až tady. Každopádně to dojedu celý, ale jestli se to nezvedne, ba naopak ještě zhorší, budu solidně zklamanej. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Za mne až překvapivej sešup, interakce mezi postavami (hlavní mládežnické trio) jsou najednou strašně lame (scény z kontejneru s injekčními stříkačkami a u popelnice působí jak amatérské divadlo). Přitom sami o sobě mi jsou hrdinové sympatičtí, tak nevím, co se stalo. A návrat starých známých mě teda vůbec nepotěšil. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (3)

  • Panenka Good Guy, do které se Chucky převtělil, se jmenuje Tommy. Je to odkaz na film Dětská hra 2 (1990), kde Chucky zničil také Good Guy panenku se jménem Tommy. (Lajty)

Reklama

Reklama