Reklama

Reklama

Valerian a mesto tisícich planét

  • Česko Valerian a město tisíce planet (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Valerián (Dane DeHaan) a Laureline (Cara Delevingne) sú špeciálni vládni agenti v ľudských teritóriách, ktorí kontrolujú dodržiavanie poriadku naprieč svetom. Valerián sa však nechá uniesť viac než profesionálnym prístupom ku svojej kolegyni a to túžbou po romániku. Laureline poznajúc jeho „pestrú" minulosť a uznávajúc tradičné hodnoty ho odmieta. Na základe rozkazu veliteľa (Clive Owen) sú odvelení na misiu do dych berúceho medzi galaktického mesta Alfa. Alfa je rozpínajúca sa metropola, ovplyvnená tisíckami rôznych špecifík zo všetkých štyroch strán sveta. 17 miliónov obyvateľov Alfy prispieva svojim talentom, umom, technológiami k dobru pre všetkých. Nanešťastie, nie každý z Alfy uznáva tie isté hodnoty, v skutočnosti neviditeľné sily tvrdo pracujú na tom, aby dostali ľudstvo do veľkého nebezpečenstva. (Magic Box)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (viac)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (viac)

Reklama

Reklama