Reklama

Reklama

Očarujúca romanca o snoch a citoch, ktoré neumierajú. Dej je zasadený do 30-tych rokov minulého storočia. Mladý Bobby Dorffman (Jesse Eisenberg) odlieta z Bronxu do Hollywoodu. Nedokáže už zvládavať život so svojimi hádavými rodičmi a gangsterským bratom, ktorý každý problém rieši hrubou silou.V Hollywoode začne pracovať ako poslíček pre svojho strýka Phila (Steve Carell), agenta filmových hviezd. Otvára sa pre neho svet večierkov, celebrít, modeliek, playboyov, producentov a politikov. Zamiluje sa do pôvabnej Vonnie (Kristen Stewartová), strýkovej asistentky. Tá má priateľa, ktorý je ženatý, ale tiež ju miluje. Vonnie si bude musieť vybrať. Bobby sa však vracia do New Yorku, nastúpi do práce u svojho brata v nočnom klube. Stane sa z neho schopný impresário, začne nový život. Zrazu však do dverí vstúpi Vonnie... (TV JOJ)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (viac)

69. ročník MFF Cannes

69. ročník MFF Cannes

23.05.2016

V neděli skončil 69. ročník mezinárodního filmového festivalu v Cannes, který přinesl mnoha tvůrcům různá ocenění za jejich tvůrčí činnost v oblasti filmu. Patronem tohoto ročníku stal francouzský… (viac)

Reklama

Reklama