Reklama

Reklama

Mladá žena, narodená na začiatku 20. storočia, po nešťastnej nehode prestane starnúť. Po mnohých rokoch prežitých v osamelosti, stretne muža, ktorý by jej mohol pomôcť dostať sa zo začarovaného kruhu večnosti... (Forum Film SK)

Videá (25)

Trailer 2

Recenzie (588)

vteco 

všetky recenzie používateľa

Velice příjemný romantický film s nádechem magie a sympatickou Blake Lively. Zajímavý nápad, který se v počátku, díky výbornému vypravěči představí, dostává postupně větší a větší spád. Ovšem až po příchodu Harrisona Forda, jenž si zde střihl roli ušitou přesně na tělo, přichází ta pravá zápletka a strhující drama. Celkově zde není moc co vytknout, ale kromě poslední třetiny snímku, není ani moc co zapamatovatelného vypíchnout. /75%/ (Kino - Prom.) ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že keby sme na konci neskončili u už trošku scenáristických klišé, tak by som tento film ocenil maximálnym počtom bodov. Takto sa bude musieť uspokojiť so 4 hviezdami. Začína to sľubne, vysvetlenie prečo Adaline nestarne je kreatívne a vtipné, Blake Lively je veľmi sympatická a okrem toho aj veľmi pekná vo svojej role, chémia funguje, ostatné postavy sú taktiež veľmi sympatické a film nepôsobí pateticky, alebo že by chcel z nás emócie vytlačiť. Naopak si myslím, že idú veľmi prirodzene a chcete vedieť kam sa to všetko nakoniec posunie. Toto je niečo, čo narozdiel od filmov alá Twilight alebo Hacker´s Game veľmi dobre zvláda. Keby však posledných 20 minút filmu neskončilo v bežných klišé, o ktorých si myslíte, že prídu ale nechcete ich tam, myslím, že by sme tu mali veľmi kvalitnú romantickú drámu. Ale stále ide podľa mňa o veľmi dobrý film. ()

Reklama

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Starosvětsky vypadající romance s fantastickou zápletkou je po všech stránkách příjemnou žánrovou podívanou. Je celkem zbytečné vyčítat scénáři nepravděpodobné náhody, když na nich je tento žánr postavený. Blake Lively je pro mne neznámou tváří, takže v tomto případě pozitivní překvapení. Role starých hereckých pardálů Ellen Burstyn a Harrisona Forda také potěšily. ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film je jak dar z čistých nebes. Už dlouho jsem neviděl tak krásně a citlivě natočené romantické drama. Opravdu hluboce smekám. Blake Lively je naprosto lovely (zahrála to fantasticky), ostatní herci neskutečně sympatičtí včetně Forda a k tomu velmi civilní scénář, škoda jen toho závěru. Přál jsem si jiný konec, ale pravdou zůstává to, že už dlouho jsem se nevcítil do romantického filmu tak intenzivně jako v tomto případě. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Výborný, hoci nie úplne nový námet. Podobnosť s Benjaminom Buttonom je zjavná, hoci príbehovo sa film berie trochu iným smerom. Mnoho dojímavých scén, takže za romantiku by som dal plný počet. Nižšie hodnotenie za dokonale uhádnuteľný záver, a to dokonca aj so záverečnou scénou. Ale inak bavilo. Herecky sa mi najviac pozdával Harrison Ford, ktorému šediny svedčia. ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (21)

  • Hoci sa filmu odohráva v kalifornskom San Franciscu, filmári pracovali výlučne v kanadskej provincii Britská Kolumbia. Film sa natáčal od 10. marca do 5. mája 2014. (MikaelSVK)
  • Prezentovaný príbeh o lodiach pod San Franciscom je skutočne pravdivý. Keď sa inštalovali podzemné inžinierske siete, naozaj boli objavené lode. Doteraz ich našli asi 500. Veľká časť centra San Francisca bola postavená na ich vrchole. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (viac)

Reklama

Reklama