Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (96)

dubinak 

všetky recenzie používateľa

Ani ne tak děsivá, jako spíš vrcholně perverzní záležitost. Docela nečekané rozuzlení, u kterého nevím, jestli palec nahoru nebo dolů. Žádné explo nebo tak, spíš jen samoúčelná úchylárna, obohacena spoustou nesympatických herců, někdy docela šokující podívanou a ne často vídanými nápady. Celkově bych horor asi nedoporučila, ale zkusit se má všechno. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Dobrý nápad (sexy spútaná zombie), zaujímavý teenagerský príbeh bez jedinej sympatickej postavy, prekvapivé zvraty (pes, benzínka, koniec) a podarená atmosféra s nejakým tým shock momentom (ako som sa strhol keď sa mu do sna zaplietla zombiemrdka a bafla =)) a prekvapivo remeselne natočená divnosť je na svete. Thumbs up! ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Dva kamarádi najdou celkem šmrncovní nemrtvou a od té chvíle se na povrch začne drát rozdílnost jejich povah, která se projevuje zejména v tom, že se nedokážou shodnout, co s děvčetem dělat. A to ani po tom, co zjistí, že s ní není všechno v úplném pořádku. Mix několika žánrů, na který se dá nahlížet z několika úhlů, přičemž ten zombie(?) motiv by měl hrát tu primární roli, ale podle mě je to jen zdání, ačkoliv se okolo nalezenkyně všechno točí. A to se mi líbilo. Další věcí, která mě bavila, je fakt, že jsem absolutně netušil, jakým směrem se příběh vydá a jak dopadne. Těch vývojů se nabízelo x a mám za to, že tvůrci nakonec zvolili ten správný. Potěšil i neokoukaný casting, takže celkově spokojenost. Celkem svěží vítr na hororovém poli. 70% ()

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

Divnej film, kterému se sice nedá upřít jistá dávka originality a to navíc v žánru, kterej už je mrtě vylouhovanej (zombies), ale po většinu stopáže jsem se ukrutně nudil. Nevím přesně, co tím chtěl básník říct, jestli chtěl vypíchnout, že všichni máme možnost volby a každej si za svoje jednání zodpovídá sám, ale jakž takž zajímavej námět zabíjí jeho provedení. Ty dvě hvězdy jsou teda za jinej pohled na zombie horory (i když těch žánrů se tu mísí víc) a taky za fajnou hudbu, jinak spíš zklamání. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý snímok, hlavne po obsahovej stránke. Dvaja flákači nájdu v suteréne opustenej budovy záhadnú nahú ženu a rozhodnú sa ju trocha "preskúmať". Zatiaľ čo jeden je za neobmedzené užívanie si s ňou, druhý ju chce odviesť k lekárovi... Treba uznať, že pár vecí tu bolo poriadne pritiahnutých za vlasy. Napríklad chalanom hrozne dlho trvalo, kým prišli na to, že ide o zombie slečnu, pritom že ide o "nemŕtvu" by predsa malo byť jasné každému s IQ od 50 vyššie, minimálne od momentu jej "zastrelenia" a oživenia. A to nehovorím o samotných sexuálnych radovánkach, buď boli chalani tak hlúpi, alebo tak zvrátení, neviem. Slovo "nákaza" bol pre nich asi príliš abstraktný pojem, pretože ich táto možnosť ani raz nenapadla, až na záver. Oboje sa mi zdá dosť zlé. Popravde, celý čas som bol zvedavý hlavne na koniec, ako sa to celé uzavrie. Na moje prekvapenie to neskončilo vôbec zle, takže rád prihodím jednu hviezdu navrch, aj napriek tým pár zmieneným absurditám, ktoré niekedy dosť iritovali. Keď však človek vypne mozog a nerozmýšľa, tak sa to dá. 70/100 ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama