Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (106)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Hlucho nemá Zoe si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanecháva Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý, indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Ten však k životu nepreberie len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! Milí užívatelia a fanúšikovia hororu. Váš priateľ a milovník slasher subžánru, "ricci.s" pre Vás objavil "rape and revange" pecku, obohatenú o mysteriózno, ktorá určite stojí za pozornosť! Slušné gore, ale aj pomerne originálno otrepaný príbeh predčil trápnosti tipu, I SPIT ON YOUR GRAVE II a podobne. Všetko "dokonale" vo svojom komente vystihol "S.Quentin QUALE". Napriek mojej "vade", neustále "frflať" a neprehliadnuť nedostatky, ktoré mi niekedy jednoducho bijú a kolú do očí ( ktorým sa nevyhol ani tento snímok ), veľká spokojnosť na úrovni - 65%. ()

TheDon 

všetky recenzie používateľa

Rape & revenge. Moc povedený. Sympatická holčina, která se nechtěně zaplete do honu na indiány. Možná se neměla po cestě tolik fotit a raději jet co nejrychleji za svým milovaným černouškem. Nejela, koza. Její dobrý srdíčko chce pomáhat a tak dostává co si zaslouží ,od bandy rapežíznivejch rasistů. Nakonec i (to není kudla, to je vole mačeta) píchaneček do bříška. Zoe to ale nevzdá, vstane z mrtvých jak Jeshua a do díry v bříšku si nacpe hlínu, aby se to rychle zahojilo. Červenej rukáv co se s ní probral, je mimochodem spíš zelenej a z hlíny mu lítaj sekerky rovnou do ručky. Tak se jde na věc a bodycount utěšeně přibejvá. Trochu jsem to ospoileroval, ale co už . Nadprůměrná podívaná. 80% ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

Tož to mňa to bavilo... nejde o klasický hixploit revenge thriller, ale o klasický hixploit revenge horor... Americký južania a správni katolíci sú na nevinnom love červených cigáňov, keď tu zrazu ide okolo hluchonemá liberálka na krásnom Pontiacu. Ako správna yankeeovka a proklamátorka emancipácie sa pokúsi rudochom pomôcť. Samozrejme katolíci z juhu sú nasratí, že im berie večeru a preto ju unesú. Napriek tomu, že je to defka zlodejská, usporiadajú jej romantický večer v pätici. No a samozrejme nespokojná defka sa rozhodne pre pomstu. Problém nastane v tom, že sa pri odchode sama pár krát nabodne na lovecký nôž dlhovlasého miništranta a ten ju v návale paniky pochová. Už ju jaksi žerú červy, keď tu zrazu z ničoho nič príde obecný feťák (rozumej šaman) a oživí ju... samozrejme, ako to už býva, má to svoje muchy a do jej tela sa dostane duch nejakého ultraľavicového náčelníka, ktorý vo forme blonďatej zombie chodí a likviduje rehoľníkov, ktorí sa previnili akurát tým, že slečne ukázali svoju povestnú južanskú pohostinnosť.... vzhľadom na námet filmu nie je moc čo vytýkať, dokonca aj naplnil kvótu aspoň jedného negra na film, takže mne táto jednohubka na večer sadla viac než príjemne. ()

VenDulin85 

všetky recenzie používateľa

U Savaged by se mohlo prostřídat hodnocení ve škále od 1* do 5* v závislosti na úseku, který právě sledujete.. na začátku jsem si říkala, že už už aby to přešlo z fáze jedna (rasistická šovinistická hovada plení co můžou) do fáze dvě (pomsta oko za oko, krev za krev..hmm, i když v tomto případě tam figurovaly jiné orgány..), protože přece jen jsem trochu jemnocitná a mám radši, když se ubližuje "těm špatným". Fáze dvě překvapivě dodala snímku grády, ducha a červíky, ale protože jsem si začala klást onu věčnou diváckou otázku, a sice- "to mysleli vážně, nebo si z nás dělají legraci?", hodnocení šlo dolů. Celkově není horor vůbec špatný, takovou tu zábavnou část bych hodnotila spíše pozitivně, takže nakonec za 3*. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Veľmi kvalitné, krvavé rape and revange. Príbeh je pomerne jednoduchý. Banda južanských buranov a vlastencov unesie dievčinu, ktorú potom znásilňujú a nakoniec zabijú. Do jej tela však indiánsky šaman vráti ducha indiánskeho bojovníka a tak spravodlivá a krvavá odplata môže začať. Hneď prvá odplata stála za to, keby aj ostatné ostali v podobnom duchu, asi by som neváhal s plným počtom, zo strany hlavnej hrdinky to možno chcelo lepšie vychutnanie si pomsty. Ale aj tak som spokojný, v rámci subžánru ide o jasný nadpriemer. 80/100 ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama