Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva největší a nejhrůznější predátoři se střetávají v akci bitvě plné jedu z jejich zubů. Gigantický hroznýš se dostane na svobodu a FBI musí vypustit stejně velkého škrtiče, aby ho sledoval a chytil. Navíc se skupina bohatých lovců hledajících nebezpečí a zábavu pokouší hroznýše získat pro sebe! (Bontonfilm)

Recenzie (56)

Prochy38 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byl hodně špatný vtip. Naštěstí jsem s tím počítal a jen jsem byl zvědavý. Tento snímek je výsměch filmu, armádě, herpetologům a herpetologii. Nepochopitelné řešení situací, nepochopitelné všechno. Dal bych hvězdičku za pěkné ženy (A. Boris je fakt kus), ale to bych filmu moc lichotil. Tohle ani B-čko nebylo. Zlatá Anakonda s J.Lo... Zhnusen tím, jak někoho může jen napadnout, něco takového natočit. ()

Filip.S odpad!

všetky recenzie používateľa

Sci-Fi Channel sa opäť raz predviedol. Jednu z postáv hrá David Hewlett, ktorý hral architekta Davida Wortha v Kocke (Cube, 1997), alebo Dr Rodney McKaya v spin-offe Stargate - Stargate: Atlantis. Takže všetci priaznivci kvalitného sci-fi ruky preč!!! Inak sa vám môže stať, že pri sledovaní dobrého filmu/seriálu zrazu spoznáte známu tvár z tohto odpadu a celkom si pokazíte zážitok. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

No boa! Boa jeho to bola ale blbosť. A python to má taký lákavý názov a sľubný obal. "Boa vs. Python" - súboj megaplazov. Bohatý gangster nechá z Ázie do USA nelegálne dopraviť gigantického dvadsať päť metrového hada, aby naňho mohol usporiadať lov. Ten však počas transportu na území Spojených štátov unikne. Ihneď začne zabíjať ničnetušiacich ľudí v okolí Philadelphie. FBI sa rozhodne, že ho zlikviduje pomocou iného obrovského hada. Vypustia teda z prísne tajného laboratória ďalšieho nebezpečného plaza. No úplna blbosť. Druhý krát by som si tento film nepozrel ani za boa. * ()

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

TENTO FILM MA URAZIL! Áno mňa ako teraristu (i keď nie zrovna hadiara) film pohoršil natoľko, že som ho po pol hodine sledovania okamžite vypol. Už na začiatku mi bolo jasné, že film bude v mnohom prehnaný a ďaleko od zoologickej presnosti, ale čo so videl mi až vyrazilo dych. Toľko chýb, nepresností, bludov a doslova hovadín, čo odznelo a bolo ukázané vo filme len tak ľahko nepredýcham. Už len ten spôsob lovu oboch hadov bol smiešny. Po tomto toxickom odpade sa mi nedalo ani zvracať. Táto ohavnosť nemala uzrieť svetlo svata. A keď si ešte raz spomeniem ako zmlasol veľký had malého (akože večera) ešte teraz mi je zle. Chase Parker a Sam Wells nenávidím vás za to, že ste dokázali napísať takýto scenár! ()

curunir 

všetky recenzie používateľa

Boa verzus pytón je zvláštny prípad. Keď som ich videl prvý krát, myslel som si, že sa dívam na asi najhorší film, aký som kedy videl, dokonca som ho ani nedopozeral (vydržal som sa kochať do prvej reklamy, čiže ani nie polhodiny) a aj keď som milosrdne uvažoval o 1*, dal som nakoniec odpad! Prečo to tak vtedy z môjho pohľadu bolo?: Počítačové triky niekde na úrovni dinosaurov (a to nechcem urážať pravek) a scenár plný demetného humoru (reportér, ktorý vidí za všetkým útok Ál-kájdy). Neskôr som si tento žáner obľúbil a keď film vysielali znova v TV dal som mu druhú šancu. A urobil som dobre. Milovníci podobných "Z" produkcií si prídu na svoje a tí ostatní, ktorí nikdy nepochopia, že forma akou sú tieto diela nakrútené sú len posmešné zámery tvorcov sa predsa nemusia dívať (aspoň nie celý čas). 2* dávam aby som príliš nenadhodnitil, každopádne 40-50% hodnotenie je reálnym a pomerne triezvym ocenením ,,preukazovaných kvalít". (komentár prerobený 22. 1. ´13) ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama