Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Losangeleský policajný detektív Mason Storm (Steven Seagal) sa dostane na stopu vysokopostavených politikov spolupracujúcich s mafiou. V priebehu nočného sledovania sa mu dokonca podarí nakrútiť na video jednu ich „pracovnú“ schôdzku s mafiánskymi šéfmi. Stretnutie sa nanešťastie odohrá v šere, takže Storm nedokáže nikoho zo zúčastnených identifikovať - a navyše je odhalený... Keďže nemieni v boji proti skorumpovaným úradníkom prestať, začnú sa mocní v meste obávať, že by mohli byť odhalení taktiež. Preto poveria vražedné komando, aby policajta zneškodnilo. Ešte tej istej noci vtrhnú do Stormovho domu maskovaní muži... Jeho manželka Felicia (Bonnie Burroughs) je na mieste mŕtva, Storm je s ťažkým zranením prevezený do nemocnice. Lekári mu však nedávajú žiadnu nádej na prežitie. Zločinci si vydýchnu, keď je oficiálne oznámené, že zomrel - v skutočnosti však leží v kóme na jednej špeciálnej klinike, kam ho previezli kolegovia. Trvá dlhých sedem rokov, kým sa z nej opäť preberie... Keď sa banditi dozvedia o Stormovom „vzkriesení“, opäť poveria nájomného vraha, aby definitívne skoncoval s jeho životom... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (286)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Stevo po Nicovi nabral filmove skusenosti a s vervou sa vrhol do dalsej tvorby. A treba povedat, ze Stevo v rannych 90. rokoch bol za klasickeho drsnaka a alfa samca, ktory tocil jednu kvalitu za druhou. Scenar a dej klasicky, ako je u Steva zvykom, bojove umenia nam predvadza v plnej nadhere, bije sa sam, ziadni dubleri sa nekonaju, aj akcne sceny si Stevo v tomto filme robil sam, co povazujem za velke plus. Proste klasicky akcny hrdina presne tak, ako som kedysi Steva uznaval a mal rad. Odznie tu aj Stevova najdrsnejsia hlaska : "Vezmu te do banky. Do krevni banky". Jedine minus je zdlhavy stred filmu, ked je Stevo v kome. A dohromady sa tam nic nedeje. Jeden z najlepsich Stevovych filmov, 95 %. Ako decko som film mal strasne rad, a ani 20 rokov nic nezmenilo na tom. ()

Satan 

všetky recenzie používateľa

Seagalový průměr. Tady hrál ještě nad míru dobře, ale je to prostě jedno velké klišé. Těch 100 minut se na to dá dívat, ovšem s malými rezervami. Např. když do jeho domu vstoupí banda borců se samopaly, Seagal má jen pistoli (počítal jsem náboje, než přebil a bylo jich kolem 18-ti), ale to bych ještě bral. Ovšem Seagal vzápětí háže granát (kde se tam vzal) po té bandě a půlka vyletí do vzduchu. Prostě Seagalovka, jak má být :-) ()

Reklama

TomX2 

všetky recenzie používateľa

90. roky boli ako stvorené pre filmy o pomste (ďalej Boyz n the Hood, A Time to Kill) a neminula ich ani ďalšia Seagalovka. Seagala síce neuznávam (ani ako herca, ani človeka), no aj napriek mojej ľahostajnosti a apatiám voči nemu ma dokázal aspoň na pár minút zabaviť a na čas ma vyviedol z omylu. Film už ako tak dopadol (klišéovitý scenár a nie príliš obstojní herci tomu veľmi neprospievajú), no rozbehnutá, posledná tretina plná bitiek s chválitebnou choreografiou z filmu v konečnom dôsledku robí aspoň oddychové priemerné béčko. Slabé 3* ()

Pajky3 

všetky recenzie používateľa

Steven hned ve svém druhém filmu pochopil, že na oscary to nebude, tak si z toho aspoň dělal srandu, viz prvních 10 minut. Parádní první bitka, Steven se ukazuje ve velké formě, ostatně jako ve většině jeho starších filmů. Msta je jeho hnací pohon a nutno podotknout, že mu sluší. Bobby Sixkiller v roli záporáka dostal na prdel až překvapivě snadno. Steven hlasí a to dost často, vážně jedna z nejpovedenějších Seagalovek. Třeba scéna u kulečníku je zapamatováníhodná. A proto 70% ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

70%. Vzdy som si myslel, ze vsetky tie starsie filmy so Seagalom, ako TEZKO HO ZABIT, NICO (1988), MUZ S CEJCHEM SMRTI (1990) alebo NEMILOSRDNA SPRAVEDLNOST (1991) sa mi pacili na rovnakej urovni, ale asi som sa mylil, pretoze dnes uz tento film pre mna nebo ten isty zazitok, ako asi pred 20-timi rokmi, co je ale kvalitami filmov aj pochopitelne. Nechapem, co viedlo scenaristov tohto filmu k tomu, aby nechali hlavneho hrdinu 7 rokov v kome, pricom by sa cely nemocnicny aj policajny personal asi uz x krat obmenil a nic by nefungovalo tak, ako v tomto filme. Podla mna by bolo zaujimavejsie, keby sa prebudil trebars o nejake 2 mesiace a bolo by to vsetko uplne cerstve. Ale to nebol hlavny dovod, preco som z tohto filmu nebol az tak nadseny, ako volakedy. Proste filmu, ako celku mi nejaka pricina brani dat stvrtu hviezdicku. Som zvedavy, ci budem pri reprizach ostatnych uz spominanych filmov podobne sklamany alebo aj rovnako nadseny. Seagalov TOP film asi navzdy zostane PREPADNUTIE V PACIFIKU (1992)... 18.11.2010 ________ Steven Seagal - (Mason Storm) +++ Kelly LeBrock - (Andy Stewart) +++ William Sadler - (Senátor Vernon Trent) +++ Frederick Coffin - (Poručík Kevin O´Malley) +++ Bonnie Burroughs - (Felicia Storm) +++ Andrew Bloch - (Kapitán Dan Hulland) +++ Nick DeMauro - (Calabrese) +++ Hudba: David Michael Frank +++ ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (10)

  • Scénáristé Steven Pressfield a Ronald Shusett, kteří se na snímku podíleli, nebyli uvedeni v titulcích filmu. (Monco)
  • Herečka Kelly LeBrock ztvárňující ve filmu Seagalovu zachránkyni, do které se herec zamiluje, byla v reálném životě jeho manželka. (korbitch22)

Reklama

Reklama