Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Losangeleský policajný detektív Mason Storm (Steven Seagal) sa dostane na stopu vysokopostavených politikov spolupracujúcich s mafiou. V priebehu nočného sledovania sa mu dokonca podarí nakrútiť na video jednu ich „pracovnú“ schôdzku s mafiánskymi šéfmi. Stretnutie sa nanešťastie odohrá v šere, takže Storm nedokáže nikoho zo zúčastnených identifikovať - a navyše je odhalený... Keďže nemieni v boji proti skorumpovaným úradníkom prestať, začnú sa mocní v meste obávať, že by mohli byť odhalení taktiež. Preto poveria vražedné komando, aby policajta zneškodnilo. Ešte tej istej noci vtrhnú do Stormovho domu maskovaní muži... Jeho manželka Felicia (Bonnie Burroughs) je na mieste mŕtva, Storm je s ťažkým zranením prevezený do nemocnice. Lekári mu však nedávajú žiadnu nádej na prežitie. Zločinci si vydýchnu, keď je oficiálne oznámené, že zomrel - v skutočnosti však leží v kóme na jednej špeciálnej klinike, kam ho previezli kolegovia. Trvá dlhých sedem rokov, kým sa z nej opäť preberie... Keď sa banditi dozvedia o Stormovom „vzkriesení“, opäť poveria nájomného vraha, aby definitívne skoncoval s jeho životom... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Na tomto filme ma mrzí jedine to finále, ktoré je až príliš jednoduché, ale aspoň čo som čítal, tak aj Seagal údajne ľutoval, že sa s ním viac nevyhral. Ale aj tak prvotredny akčný film.

DongFangXu

DongFangXu (hodnotenie, recenzie)

Já tohle prostě můžu, tyhle starý seagalovky jsou pro mě jaksi kultovní a Těžko ho zabít mi tak nějak trochu ční nad všemi těmi ostatními. Je to taková moje "guilty pleasure".

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Za starych cias to bol moj najoblubenjsi Seagal ale teraz ho uz predstihol Nico, Muz so znakom smrti a Nemilosrdna spravedlnost..Inac celkom podarene becko...

Joe321

Joe321 (hodnotenie, recenzie)

U mě taky nejlepší Seagal, i když mu poslední dobou na paty šlape Muž s cejchem smrti.

krumpy

krumpy (hodnotenie, recenzie)

Tak na tomhle filmu sem jako malej kluk vyrůstal a i díky tomuto filmu jsem se stal Seagalovým fanouškem. Z mého pohledu je to jeden z jeho nejlepších filmů které kdy natočil. Jen je škoda, že svou filmovou kariéru začal až ve svých takřka 37 letech, kdy už jeho většina hereckých kolegů byla na vrcholu slávy.

ssfan

ssfan (hodnotenie, recenzie)

Výborný film se super akčními scénami. Jeden z nejlepších Seagalových filmů.

Stocki

Stocki (hodnotenie, recenzie)

Tohle je nejlepší film co jsem zatím viděl.Jediné co tomu můžu vytknout je scéna,kdy Steven prchá s tou holkou v jeepu a střídají se tam záběry,nejprve "někdo" řídí nalevo a spz je vpravo,střih a hned je volant napravo a spz vlevo,střih a zase je vše jak na začátku.Ale i tak za *****

horor2

horor2 (hodnotenie, recenzie)

Skvělý příběh,začátek trošku smutný,ale potom je to Seagal tak jak ho známe

Reklama

Reklama