Reklama

Reklama

Pam a Tommy

(seriál)
  • Česko Pam a Tommy (viac)
Trailer 2
USA, 2022, 5 h 38 min (Minutáž: 33–52 min)

Tvorcovia:

Robert Siegel

Kamera:

Paula Huidobro

Hrajú:

Lily James, Sebastian Stan, Nick Offerman, Taylor Schilling, Seth Rogen, Andrew Dice Clay, Spenser Granese, Mozhan Marnò, Pepi Sonuga, Johnny Rey Diaz (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(8)

Seriál Pam a Tommy sa odohráva počas divokých prvých rokov internetu a je založený na neuveriteľnom skutočnom príbehu sexuálnej kazetovej videonahrávky Pamely Andersonovej (Lily James) a Tommyho Lee (Sebastian Stan). Video, ktoré z domu páru ukradol nespokojný dodávateľ (Seth Rogen), bolo najprv len undergroundovou VHS kuriozitou pre zvedavých, ale stalo sa globálnou senzáciou potom, čo sa dostalo v roku 1997 na internet. Príbeh lásky, zločinu, varovný prst i ponaučenie v jednom. Tento osemdielny pôvodný limitovaný seriál skúma prieniky súkromia, technológie a životov celebrít, pričom pátra po počiatkoch éry reality show ako žánru súčasnosti niekam k ukradnutej videokazete, ktorú zhliadli milióny ľudí, no pôvodne bola určená iba dvom divákom. (Disney+)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Sebastian Stan bude Donald Trump

Sebastian Stan bude Donald Trump

30.11.2023

Nominant ceny Emmy a Zlatého glóbu Sebastian Stan si po svém výkonu v roli Tommyho Lee z chválené série Pam & Tommy zahraje další excentrickou postavu, známou mimo jiné pro své na veřejnost… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama