Reklama

Reklama

Halo

(seriál)
  • USA Halo (viac)
Trailer 2
USA, (2022–2024), 14 h 35 min (Minutáž: 40–61 min)

Tvorcovia:

Steven Kane, Kyle Killen

Hrajú:

Pablo Schreiber, Natascha McElhone, Charlie Murphy, Shabana Azmi, Björn Freiberg, Olive Gray, Bentley Kalu, Natasha Culzac, Yerin Ha, Kate Kennedy (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(17)

Master Chief John-117 vedie svoj tím elitných Sparťanov na ceste za kľúčom k záchrane ľudstva alebo jeho zániku - Halo. (SkyShowtime)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (10)

Season 1 (2022) (S01) 

Napriek pomerne chabemu uvodu a otravnej linii s rebelujucou "aziatkou" si ma hlavne poslednymi dvoma epizodami a vykonom Natashi McElhone serial presvedcil, ze siahnem kvoli zvedavosti po pribehu i po dalsej serii. Skalni fanusikovia hernej serie mozu byt sklamani. Hral som uplne prvu a lore tiez nepoznam, takze v tomto smere ma to prilis nerusilo. Skor mi vadili niektore logicke preslapy a kamerove zabery "na efekt". Fanusikom sci-fi vsak odporucam napriek spominanym nedostatkom. Urcite to nie je otravna tragedia, hoci par epizod, zvlast tych, zaoberajuci sa teen-rebelkou, bolo ozaj slabuckych. Schreiber v pohode, hoci mnohi by radsej kukali, iba na prilbu Chief-a, nie tvar predsdtavitela pod nou. ()

Kontakt (2022) (S01E01) 

Priemerny otvarak. Uvod amatersky az detinsky. Taktiez pohyb spartanov je biedne naanimovany, zvlast v porovnani s celkom vydarenymi CGI-ksichtami vojakov Covenantu. Klasicke klise kyvania hlavickou a i neskor na lodi s prezivsou a dost hlupych dialogov. Nic hrozne, zato vsak unavne. Zaver prepaleny, co do poctu "obrancov", ale vydareny efekt mimozemskej technologie za uskrnu blondavej verzie "Gillian Anderson", ktorou je Natascha McElhone (50r wow). Az neskor som si uvedomil, ze ten "kukuc" poznam z Ronina. Dievca na zakladni Covenantu, co zrejme tiez vie vybudit artefakt je podnetom k zamysleniu. Ziaden dovod na nadsenie. Uvidime vsak, kam to pojde pribehovo. 48% ()

Odpoutaný (2022) (S01E02) 

"Zapojte" mu Cortanu do kortexu. :) Tie prechody tou "kabinkovou lanovkou" pomedzi asteroidy" bol iny zahul...chjo.. ()

Uvědomění (2022) (S01E03) 

Mam davne spomienky na prvu hru Halo a tak som o Cortane tusil uz v predoslom dieli. Som zvedavy, kedy jej projekcia bude aspon trochu podobna. Ak sa to stane...inak je celkom braggy....vystatovacna. :) Pobavilo, hoci linia zverenkyne u "lakomeho" kamosa z detstva je ohrana a zbytocna. Ale zrejme to bolo "nutne", aby sa zbehli cesty na planete, kde sme zacali. Priemer. ()

Návrat domů (2022) (S01E04) 

Kai 1-2-5 je od teraz moja oblubenkyna. :) Vazelinka v blondavych vlaskoch. Spolu so zneistenou Halsey je to asi jedine pozitivum a prekvapenie epizody. Je jasne, ze mrska "glitches" rychlo fixne. Linia s teen-kou Kwan, ktora s detskou naivitou "dokaze nemozne" a je tu len kvoli vyseku mladeho publika je najslabsou castou scenara. ()

Odplata (2022) (S01E05) 

V zavere vydarena akcia, ale inak sa Master Chief len dotahuje s Cortanou v hlave a snazi sa prekuknut intrigovanie svojho "vedenia" totiz blondavej mrsky. Slabsi priemer, zaver neprekvapil, smerovalo to k tomu...teraz budu oblbovat Chef-a bloncky dve. heh 45% ()

Útěcha (2022) (S01E06) 

Paradny uvod a "trick" s vydieranim Cortany :) "Go solve problems...galaxy is full of them". :) Nice. Zaver slusna atmoska a i ring. Som rad, ze sa dej tocil jen okolo Johna. Zvysne linie su chabe az otravne. ()

Odkaz (2022) (S01E07) 

Ta najotravnejsia linia celeho serialu. A sice afektujuca teen-ka Kwan hladajuc "dedictvo" a "vedmy" v pusti.... inspiracka Dunou? Kazdopadne pekny vizual pri zobrazeni "predkov" kracajucich od studne. Zvysok uz len nuda. Popravde, podobne vydatna akcia v Mandalorenovi bola hodnotenia stvorhviezdiami a tuna jedna otravna baba spustila tak silny "odpadovy" daviaci reflex? :D  Ale no, bez Schreiber-a aka Chief-a, to sice bolo velmi chabe, ale na odpad zasa nie. Trosku sudnosti, ved taketo klise mavate vo svete StarWars bezpodmienecne rady. :) 35% ()

Smíření (2022) (S01E08) 

Prvy diel serie, co mal napatie, tajomno a vobec, kvalitny scenar. Parada. ()

Dokonalost (2022) (S01E09) 

Ked clovek pusti z hlavy par logickych preslapov a filmovych scen pre efekt - helmy dolu, a tak :) Mal zaver celkom epicku atmosferu. Nastastie ma nevyrusuje, ako mnohych inych zarytych fanusikov hry, ze sa nedodrziava komplex Master Chiefa ako bol v hre. Spokojnost. Dalsiu seriu si isto pozriem, hoci na zaciatku tejto to tak nevyzeralo. ()

Súvisiace novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (viac)

Míří k nám další velká streamovací služba

Míří k nám další velká streamovací služba

11.09.2022

V Česku je dnes možné předplatit si desítky streamovacích služeb, prorazit na poměrně saturovaném trhu se ale pokusí další. A může mít dobrou šanci na úspěch. Jde totiž o SkyShowtime, výsledek… (viac)

Amazon chystá God of War

Amazon chystá God of War

08.03.2022

Společnost Sony to s adaptacemi svých herních sérií myslí vážně a po The Last of Us, Uncharted nebo Ghost of Tsushima nás tak čeká oficiálně také fantasy řežba God of War. K té se nakonec přihlásilo… (viac)

Nový Star Trek, Tiché místo i Sonic

Nový Star Trek, Tiché místo i Sonic

16.02.2022

Studio Paramount v rámci prezentace pro investory oznámilo kupu novinek, a jelikož je toho opravdu hodně, asi se do toho rovnou pustíme. Tou největší zprávou je čtvrtý Star Trek. Nové pokračování… (viac)

Reklama

Reklama