Reklama

Reklama

John vezme Kwan za starým priateľom a dozvie sa viac o záhadnom predmete. (SkyShowtime)

Recenzie (24)

AndrewNewman 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ako fanúšika akčných bijákov ma brutálne potešila prvá nadupaná epizóda, po ktorej to šlo mierne z kopca. V tej druhej totiž nie je takmer žiadny lepší fight, lenže diálogy tiež za veľa nestoja, no dúfam, že v tých ďalších epizódach sa to zlepší. Celkový seriál sa po dvoch epizódach nedá hodnotiť, zatiaľ to je taký lepší priemer. ()

Neto 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Přijde mi jako zlepšení od 1. dílu, začíná to odhalovat pár věcí a snad jsme se zbavili paní Fakt dobrej účes. Pár věcí je tam sice kreténských ale už nemám chuť si nalít do očí chilli a začít se hýbat v rytmu tance deště. Donutilo mě to i očekávat další díl s něčím jako je nadšení. ()

Reklama

mata77 

všetky recenzie používateľa

Seriál vizuálne vypadá celkom dobre, páči sa mi multikulturálne pojatie. Scenár je dosť ukecaný, snaží sa o vysvetľovanie, ale často pôsobil ako vata a chvíľami som sa až nudila. Z nejakého dôvodu mi atmosféra a štýl navodzovali pocit, že cieľovou skupinou divákov sú aj mladšie ročníky, kľudne 12-13. Preto vraždenie detí plazmovými zbraňami, na zemi ležiace torzá tiel, popravy guľkou do hlavy a striekajúca ľudská krv boli nečakane šokujúce momenty a v silnom kontraste k detinskému pojatiu prevedenia väčšiny ostatných scén. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úprimne povedané, som dosť rozrušený. Halo je jedna z mojich najcennejších sérií, keď som vyrastal, a úprimne ma najviac zo všetkého bolí, že nech je to čokoľvek, určite to nie je ten istý príbeh, postavy ani tá istá atmosféra ako to, čo sme my fanúšikovia poznali a milovali zo série Bungie a väčšiny toho, čo urobilo 343. Mohlo to byť niečo oveľa viac než len chamtivé ťahanie peňazí od kravaťákov, ale hádam žijeme v časovej línii, kde to nebolo možné získať. -Chief bez brnenia a príliš veľa rozprávania-zbytočná vedľajšia postava s malou alebo nulovou intrigou-ľudský pakt, ktorý má nejakým spôsobom dôveru proroka?! Ok...-CGI je na úrovni, ktorá je úprimne neprijateľná. Dialógy sú cringe po väčšinu času trvania. Je tu viac problémov ako len tieto, avšak je to dobrý začiatok. Chcel by som, aby tento seriál fungoval, avšak bol by chybný vo svojom absolútnom jadre. Absolútna choroba bez lieku. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ten casting je vážně tragédie. Proč, když už tabulkově “musí” být manželé míšený pár, není i dítě míšenec!? Hrát si na diverzitu je jedna věc, ale popírat genetiku? ;). Další jsou ta kouzla s gravitací… vozíko-lanovka poletuje prostorem “mezi šutry” jako bez gravitace, ale na každé asteroidu zvlášť už gravitace normálně je??? No nic. Dějově je epizoda velice upovídaná. Oproti té minulé vyloženě nudná. Alespoň se ale člověk dozví (občas) něco k tématu (co je artefakt třeba). Za osobní tragédii rovněž považuji digitálně retušované bradavky… jako sakra, když to vadí, tak proč se ve scénáři svléká? Tohle vážně nepochopím. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama