Reklama

Reklama

Star Wars: Chybná várka

(seriál)
  • Česko Star Wars: Vadná várka (viac)
Trailer
USA, (2021–2024), 21 h 28 min (Minutáž: 21–70 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(47)

Chybná várka si musí nájsť cestu v rýchlo sa meniacej galaxii. (Disney+)

Recenzie používateľa Cappuccino k tomuto seriálu (9)

Následky (2021) (S01E01) 

Veľmi dobrý rozbeh, ktorému sa vydarila najmä úvodná časť s Order 66. Zaujímavá však bola aj pasáž s Tarkinom a akčné sekvencie. Som však zvedavý, či dokáže táto partia utiahnuť celých 14 častí. Ak by do deja pridali nejaké zápletky s preživšími jedi, vidím v tom potenciál. Zatiaľ som milo prekvapený, od The Bad Batch som naozaj veľa neočakával. ()

Cut a zbehovia (2021) (S01E02) 

Druhá časť sa výrazne priklonila k detskému divákovi a okrem iného sledovala prehĺbenie vzťahu medzi Hunterom a Omegou. Neprekážalo mi, že sa dej v tejto epizóde spomalil a nezobrazil dostatok akcie, skôr mi vadil jeho infantilný podtón. Dúfam, že sa tvorcovia v ďalších častiach viac zamerajú na fungovanie univerza po Order 66 a uvidíme starých známych exulantov, ako Rexa či Obi-Wana. ()

Náhrady (2021) (S01E03) 

Línia s Bad Batch sa točila okolo nudného lovu ukradnutej súčasti lode a vzťahu Omegy s posádkou. Pre deti ako stvorené, no univerzum SW sa tým nerozšírilo ani o malý kúsok. Na druhú stranu sa ale tvorcom podarilo dobre vykresliť prerod Crosshaira, z ktorého čip spravil chladného zabijaka bez emócií. Bol by som rád, keby sa seriál viac zameriaval na postupné vyraďovanie klonov z Impéria a stretnutia so starými známymi hrdinami, ktorí sa skrývajú v rôznych častiach galaxie. Infantilné scény s Omegou sú pre mňa fakt mimo misu. ()

V koncoch (2021) (S01E04) 

Epizóda plná vaty. Radšej mali dať menší počet dielov, než to naťahovať niečím takýmto. Keby nie som skalný fanúšik SW, tak s Bad Batch. ()

Besnenie (2021) (S01E05) 

Slušná prestrelka, baby rancor bol milý a dozvedeli sme sa, ako sú na tom otrokári, aj keď sme videli len malú skupinku. Na to, že sa v tejto epizóde opäť nič prevratného nestalo, som sa celkom bavil. ()

Vyradení (2021) (S01E06) 

Pri výstupe Rafy a jej sestry som si pomyslel, že by sme na konci časti mohli vidieť aj Ahsoku Tano, čo sa ale, bohužiaľ, nestalo. V najbližšej dobe ju však zrejme tvorcovia predvedú a konečne si užijeme poriadnu dávku nostalgie. Mrzí ma len, že kým začne poriadna zápletka, budeme neustále atakovaní obyčajnými questovými časťami. A tie mne osobne teda nepostačujú. Chýba mi Rex, Cody, Ahsoka, Vader, Sidious, Obi-Wan, Yoda a mnohí ďalší preživší hrdinovia. Kde sú a kedy ich uvidíme? Stále čakám. ()

Jazvy po bitkách (2021) (S01E07) 

Konečne závan nostalgie. A to sa pritom v tejto časti zas tak veľa neudialo. Keď sa spojí nostalgia s nejakou akciou proti Impériu, bude to super. ()

Stretnutie (2021) (S01E08) 

Záver bol napínavý, ale väčšinu epizódy tvorila iba obyčajná prestrelka, akých sme už videli milión. ()

Stratená odmena (2021) (S01E09) 

Súboj medzi Cad Baneom a Fennec Shanc celkom ušiel. Nič iné výnimočné sa v tejto epizóde vlastne ani nestalo. ()

Súvisiace novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (viac)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (viac)

Reklama

Reklama