Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Tvorcovia:

Tim Miller, Jennifer Yuh

Kamera:

Ken Seng

Hrajú:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (20)

Love, Death & Robots (2019) 

Medzi jednotlivými epizódami sa nájdu aj také, ktoré by si zaslúžili spracovanie v podobe celovečerného filmu prípadne vlastného seriálu (minimálne Secret war a The Witness) rovnako ako sotva priemerné časti, avšak celkový dojem ktorý sa týmto krátkometrážnym príbehom podarilo zanechať bol dobrý a tento tip, ktorý sme dostali stál zato. Podobne ako tretia séria Stranger Things pozreté za jedeň deň. ()

Na Sonnie si nepřijdete (2019) (S01E01) 

Sonnie vstupuje do ringu ako neporaziteľná bojovníčka zo svojim jašterom večer čo večer a je neporaziteľná, ale organizátor zápasov Dick z nej vôbec nie je nadšený. 17 minút, boj jašterov po graficej stránke úžasný, lesbická scéna musí byť... ()

Tři roboti (2019) (S01E02) 

Traja roboti putujú svetom a rozoberajú dôvody prečo vyhynulo ľudstvo. Na Netflixe zaradené ako prvá epizóda seriálu v trvaní 11 minút. ()

Svědectví (2019) (S01E03) 

Mladé dievča sa stane svedkyňou vraždy a tak pred vrahom z domu oproti uteká k svojmu kamarátovi Vladimírovi, kde pracuje ako tanečnica. Vrah jej však je v pätách...12 minút vizuálne perfektnej naháňačky, priaznivci japonských animácii si určite prídu na svoje, škoda však že sa zmenila pozícia obete a vraha v časovej slučke, inak by to bolo ešte lepšie. ()

Obleky (2019) (S01E04) 

Farmár Hank Graves spolu so svojou manželkou Beth a susedmi sa snažia uchrániť svoje farmy pred votrelcami z vesmíru...17 minútová epizóda ponúkla milý príbeh a dobrú animáciu s viac menej predvídateľným koncom. ()

Požírač duší (2019) (S01E05) 

Dvojica vedcov s tromi vojakmi prehľádavajú ruiny hradu, v ktorom žil knieža Drakula a ako to vyzerá, ešte stále žije...Doteraz asi najvtipnejšia epizóda s množstvom dobrých hlášok. Trvanie epizódy 13 minút. ()

Když převzal moc jogurt (2019) (S01E06) 

Vedcom v USA sa podarí spojiť DNA s najvyššou inteligenciou s domácim jogurtom a ten tak postupne získa kontrolu nad celým svetom. Dĺžka 6 minút. Mokrý sen americkej spoločnosti,USA zbavené dlhov v prezidenrskom kresle s inteligentným tvorom.... ()

Za souhvězdím orla (2019) (S01E07) 

Posádka vesmírnej lode Archanjel na palube s Gretou,Tomom a Suzie stratí kurz a omylom sa dostane k planéte Sauluki. Na Netflixe ako druhá epizóda v trvaní 16 minút, zo skvelým záverom. ()

Dobrý lov (2019) (S01E08) 

Mladý Liang sa spolu zo svojim otcom vyberajú na lov mytologickej ženy, ktorá očarovala kupca z neďalekej osady. Liang pri love spoznáva Jen, ďalšiu z bytostí a spriatelia sa...Neuzavretý príbeh je jedna vec, moralizovanie druhá a ak k tomu prirátam že tento štýl animácie v japonskom štýle nepatrí k mojim obľúbeným tak zatiaľ najnižšie hodnotenie, aj keď steampunkový Hongkong určite očaril. ()

Skládka (2019) (S01E09) 

Za páno Dvorchuckom prichádza zamestnanec realitnej kancelárie s cieľom získať od neho podpis k tomu, aby sa zo svojho pozemku, ktorou je skládka vysťahoval. On mu to chce podpísať pod podmienkou, že si vypočuje jeho príbeh...Vizuálne zvládnuté výborné, svojský príbeh dokázal tiež zaujať. ()

Měňavci (2019) (S01E10) 

Americká armáda využíva počas útokov v Afganistane dvojicu vojakov s mimoriadnymi schopnosťami. Na strane domácich však zdá sa stojí súper s rovnakými schopnosťami...Po vizuálnej stránke výborne zvládnutý boj vlkodlakov, hudba sa k tématike hodí a aj dramatický záver mal svoje čaro. ()

Pomocná ruka (2019) (S01E11) 

Obsluha vesmírneho modulu, ktorá ma opraviť porucha na vesmírnej stanici sa po nehode ocitá vo vesmíre osamotená a musí spraviť dôležité rozhodnutie...Samotný názov epizódy je dosť ironický a jedna sa o jednu z najlepších epizód série. ()

Noc ryb (2019) (S01E12) 

Dvaja obchodníci uviaznú v púšti potom, ako sa im pokazí ich auto. A tak snívajú...Musím povedať, že toto ma príliš neoslovilo... ()

Šťastná 13 (2019) (S01E13) 

Šťastná 13 je prezývka vesmirnej lode, ktorú dostane nová pilotka leteckej flotily. Loď sa dvakrát podarilo zachrániť, nikdy však posádku. Zdá sa, že novú pilotku nečaká šťastná budúcnosť...Na jedno pozretie to obstálo, začiatok slabší ale potom sa objavilo niekoľko svetlejších momentov. ()

Zimova modř (2019) (S01E14) 

Robotický umelec s menom Zima Blue sa rozhodne poskytnúť interview pred vydaním svojho posledného diela napriek tomu, že dovtedy všetky rozhovory odmietal...Filozofická časť vhodná na zamyslenie, avšak po vizuálnej stránke iba priemer. ()

Mrtvý úhel (2019) (S01E15) 

Skupina kyborgov sa pokúsi z kamióna ukradnúť mikroprocesor. Musia tak urobiť iba na slepom mieste, keď nie je kamión viditeľný pre jeho doprovod...Slabý príbeh s priemernou animáciou a príbehom takmer bez pointy. ()

Doba ledová (2019) (S01E16) 

Mladý pár Rob a Gail sa presťahuje do nového bytu v ktorom im predchádzajúci majiteľ nechal starú chladničku s malým prekvapením...Dĺžka epizódy 10 minút. ()

Alternativní historie (2019) (S01E17) 

Nová aplikácia umožňuje ľuďom zmeniť udalosť a predpokladá, ako by sa svet vyvíjal...Na škodu veci je, že sa jedna iba o zmenu smrti Adolfa Hitlera a nie viacerých postáv a, ako inak, v prípade víťazstva Ruska sa vo vesmíre pristane neskôr a nad tým sa už ani nedá zasmiať ani plakať, to už treba ľutovať. Ďalším faktorom je, že keďže som prečítal knihu Stephena Kinga o atentáte na Kennedyho a o alternatívnej realite nezdal sa mi ani nápad nijako mimoriadny. ()

Tajná válka (2019) (S01E18) 

Elitná skupina vojsk Červenej armády počas druhej svetovej vojny na Sibíri pátra po nepriateľoch číhajúcich v útrobách Zeme...16 minút, toto by sa dalo spracovať aj ako samostatný seriál, skvelá grafika aj nápad. ()

Tři roboti: Strategie úniku (2022) (S03E01) 

Naozaj neskutočne originálny nápad, nikoho by nenapadlo natočiť kritiku konzumnej spoločnosti, skazu ľudstva a pokus 0,01% bohatých ľudí prežiť na inej planéte...na čele z Elonom Muskom...kde som niečo podobné už videl a počul... ()

Súvisiace novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (viac)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (viac)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (viac)

Reklama

Reklama