Reklama

Reklama

Batwoman

(seriál)
  • USA Batwoman
Trailer
USA, (2019–2022), 35 h 36 min (Minutáž: 40–42 min)

Hrajú:

Ruby Rose, Javicia Leslie, Nicole Kang, Rachel Skarsten, Dougray Scott, Meagan Tandy, Elizabeth Anweis, Dakota Daulby, Brendon Zub, Camrus Johnson (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(51)

Obsahy(1)

Tři roky po Batmanově záhadném zmizení zavládne v Gothamu zoufalství. Bez maskovaného bojovníka jsou gothamské policejní složky brzy přemoženy kriminálními živly, proti kterým jsou ostatní bezmocní. Na scénu vstupuje Jacob Kane se svou bezpečnostní vojenskou firmou Crows Private Security a rozmístí po městě všudypřítomné střelce a milici. Nemilosrdné přestřelky mezi gangy si před lety vyžádaly životy Jacobovy první ženy a jedné z jeho dcer. Svou přeživší dceru Kate Kaneovou proto pošle z Gothamu pryč do bezpečí. Po potupném vyloučení z vojenské školy a letech tvrdého výcviku přežití se Kate vrací domů zrovna ve chvíli, kdy se Wonderland gang zaměří na otcovu bezpečnostní firmu a unese jeho nejlepší agentku Sophii Mooreovou. Aby Kate pomohla své rodině i celému městu, musí se stát někým, kým její otec pohrdá - bdělou strážkyní. S pomocí své dobrosrdečné nevlastní sestry Mary a mazaného Lukea Foxe, syna technologického mága z Wayne Enterprises Luciuse Foxe, se Kate Kaneová pokusí pokračovat v odkazu svého nezvěstného bratrance Bruce Waynea jako Batwoman. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (14)

Pilot (2019) (S01E01) 

LGBT láska medzi novým ochrancom poriadku v Gothame a afroameričankou. Liberáli, Netflix a HBO, korektnosť a ten ďalší bullshit...už toto je dostatočným dôvodom k tomu, aby to človek prestal sledovať, ale samotné spracovanie je tak na úrovni komiksov pre 12 ročné deti, femini nesmie chýbať a tak sú všetky šéfky či už gangu alebo ochranky ženy a človek už naozj zatúži po seriály, kde sa tieto sračky nebudú vyskytovať a človek dostane solídny príbeh. V tomto seriály tomu tak určite nebude. ()

Králičí nora (2019) (S01E02) 

Jacob Kane sa so svojou skupinou Vrány snaží pokračovať v práci Brucea Waynea, Kate sa zameriava na to, aby zistila identitu Alenky a jej gangu z ríše divov a nakoniec sa musí spojiť so Sophiou...Asi jediné čo v tomto seriály stojí za pozornosť je hudba a musím dodať že ťažko sa nájde tak nesympatická ústredná postava seriálu akou je Ruby Roseová čoby Batwoman... ()

Dolů, dolů, dolů (2019) (S01E03) 

Mesto dúfa že Batman bude pokračovať v potlačovaní zločinu v uliciach mesta, Kate sa rozhodne dať Alici šancu presvedčiť ju že nie je až tak zlá a rovnako tak si myslí, že je najvyšší čas povedať mestu, že nie je Batmanom a predstaviť mu identitu Batwoman... ()

Kdo jsi? (2019) (S01E04) 

V Gothame sa objaví nový zločinec a Kate sa snaží nájsť rovnováhu medzi svojim osobným životom a úlohou strážcu mesta...po úvodnej už povinnej LGBT liberálnej scéne som o dej epizódy viac menej stratil záujem, mrzí ma iba fakt že ak nejaký seriál začnem pozerať väčšinou ho dokončím (zatiaľ sa mi to nepodarilo iba pri Luciferovi a Špine Baltimoru, v deji druhého však sporadicky pokračujem). Batwoman je na najlepšej ceste k tomu, aby som to vzdal. Príliš veľa deja sa odohráva v nič nehovoriacom stiesnenom interiéri doplnenom prestrihmi na mesto, nesympatická je nielen samotná hlavná hrdinka ale rovnako tak záporná postava Alenka a sústrediť sa na dej je potom problémom. ()

Můj příběh je dlouhý a smutný (2019) (S01E05) 

V Gothame ktosi z márnice ukradol kožu z mŕtvych ľudí. Kate tvrdí, že toto je príliš silná káva aj na Alenku, ale zábery z kamier tvrdia niečo iné. Tak sa Kate pokúsi zistiť, čo k takémuto hroznému činu Alenku viedlo...Po dlhšom čase v seriály príbeh ktorý trochu dokázal zaujať. ()

Budu soudce i porota (2019) (S01E06) 

Gotham prvýkrát volá na pomoc Batwoman a Kate nechce mesto sklamať...keď sa už už zdalo že by to nemusel byť až taký trapas prišiel seriál s epizódou po ktorej pozretí na konci neviem o čom bola, pretože dej ma vôbec nezaujal. ()

Řekni mi pravdu (2019) (S01E07) 

Netuším či je tunajších 60% za vyvesenú LGBT vlajku ale za to, ako si Kate a Sophia vyriešia svoj vzťah, ale v epizóde sa neudeje nič výnimočné. A nakoniec možno po vzore Lucifera bude Batwoman prevádzkovať bar, avšak politická korektnosť a podobný bullshit, takže tento bude pre homosexuálov. Veľké sklamanie, nielen preto že sa jedná o LGBT obsadenie, ale dej je veľmi slabý rovnako tak ako výkon hlavnej protagonistky a ani samotný príbeh nemá čo ponúknuť. ()

Šílený čajový dýchánek (2019) (S01E08) 

Kate sa stále snaží prebudiť v Alenke to dobré, čo ako dúfa v nej ostalo zatiaľčo Alenka pripraví diabolský plán, keď počas udeľovania cien za filantropiu pred celým Gothamom nielen znemožní Jacoba a Catherinu, ale Kate postaví pred ťažkú voľbu...a ako inak opálená mambička si namiesto vzťahu s mužom vyberie románik s Kate...LGBT, feminizmus, rovnosť pohlaví a tento politicky korektný bullshit, ktorý síce média propagujú ale nik sa na to nechce pozerať. ()

Krize na nekonečnu Zemí (2019) (S01E09) 

Do konceptu seriálu zaradený krátky príbeh v ktorom sa stretáva viacero postáv z iných komiksov a seriálov, ktorí bojujú o záchranu sveta mal byť pokusom o prilákanie väčšieho množstva divákov k seriálu Batwoman čo podľa počtu hodnotení na čsfd vyšlo, ale tak slabému seriálu akým je Batwoman určite nepomohlo. ()

Dneska je všechno podivné (2020) (S01E10) 

Mesto Gotham má nového nepriateľa, ktorým je neznámy hacker ktorý je mimo iné prinútený odhaliť identitu Batoman...a hackerkom je ako inak stredoškoláčka, pochopiteľne že nie je beloškou a ako inak je LGBT. ()

Nenarozeninový dárek (2020) (S01E11) 

Kate zistí, že Beth ktorá sa objavila u nej nie je Beth z jej sveta ale z druhej dimenzie a keďže naozajstná Beth Alenka vďaka Johnymu unesie nielen dvoch významných obyvateľov Gothamu ale nakoniec aj samotnú Kate s Gothamom to vôbec nevyzerá dobre...iba žeby Kate všetko opäť zvládla (ako sa dostala von z auta nechápu ani samotní autori seriálu), najnebezpečnejšieho zločinca - ženu, pochopiteľne LGBT, femini a tento bullshit - odvádzajú iba dvaja muži, ktorých bez problémov premôže ale Johnyho na jiske má strážiť 6 policajtov, auto poliate benzínom ledva horí - pred Tescom v mojom meste zhorelo zaparkované auto pred Vianocami do tla za niekoľko minút, našťastie mu nevybuchla palivová nádrž lebo by zhorelo podstatne viac áut - a zlatý kliniec programu, predstavenstvo mesta nechce povolať Batwoman pretože je lesba a potom hláška je rok 2020 na orientácii nikomu nezáleží. Nuž, ak má niekto namiesto mozgu v hlave klitoris potom to dopadne takto... ()

Úsměv od ucha k uchu (2020) (S01E14) 

V Gothame tentokrát vyčína dievča s úsmevom od ucha k uchu, ktory si ako teenagerka "vyrobila" sama črepom zo zrkadla. Jej obeťou sú populárne mladé ženy s peknymi tvárami ktoré podstupili plastické operacie aby očarili svojich followerov na instagrame...nebyť coming outu, rasizmu zo strany afroamerickej matky a príliš lgbt mohlo to byt lepšie, jedna z mála solidnych epizód v seriály. ()

Hlava dolů (2020) (S01E15) 

Alenka sa rozhodne oslobodiť Myšáka, ten ju však pod vplyvom drog samu uväzní v kresle a vystaví učinkom drogy, ktorá Alenke privodí najhoršiu nočnú moru - spomienky na detstvo v zajatí spolu s Augustom Cartwrightom a jeho tyranskou matkou Mabel... ()

Za zrcadlem (2020) (S01E16) 

Alenka sa spolu s Batwoman pokúsia oslobodiť Myšiaka, ale Alenka ktorej doteraz všetko vychádzalo je odrazu tak dementná že padne do pasce. A netreba zabudnúť na moment, keď je z vraždy neprávom obvinený čierny muž, ktorý sa ráno prebudí so zbraňou v ruke. Za jeho nezákonným zadržaním a obvinením budú biely bohatý muži.Potom sa trošku pooblizujú lesby a tak sa skončí ďalšia nezabudnuteľná epizóda seriálu Batwoman. Že ja som si ten seriál začal vôbec pozerať... ()

Súvisiace novinky

Batwoman našla novou Kate Kane

Batwoman našla novou Kate Kane

22.03.2021

Herečka Wallis Day (Krypton) byla oznámena jako nová posila do seriálu Batwoman. Ujme se pak postavy Kate Kane, kterou v první řadě hrála herečka Ruby Rose. Seriál v poslední epizodě odhalil, že… (viac)

Batwoman zahodí postavu Kate Kane

Batwoman zahodí postavu Kate Kane

04.06.2020

Stanice CW zdá se vyřešila svůj nastalý problém v rámci seriálu Batwoman, který vznikl díky nečekanému odchodu herečky Ruby Rose z hlavní role. Ta důvody neuvedla, nicméně spekuluje se, že v tom… (viac)

Ruby Rose opouští roli Batwoman

Ruby Rose opouští roli Batwoman

20.05.2020

Herečka Ruby Rose šokovala fanoušky oznámením, že končí v roli komiksové Batwoman od stanice CW. Role tak bude ve druhé řadě obsazena jinou herečkou, seriál si nyní dává pauzu, na obrazovky by se měl… (viac)

Reklama

Reklama