Reklama

Reklama

Predátor

  • Československo Predátor (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V džungli pristane kozmická loď, na ktorej palube je dokonale vybavený mimozemský poľovník (Kevin Peter Hall). Lovnou zverou sú pre neho nielen dravci obývajúci džungľu, ale predovšetkým ľudia. Medzitým pošle americká vláda oddiel pod vedením skúseného majora Dutcha Schaefera (Arnold Schwarzenegger) do džungle, kde má uprostred nepriateľského územia vyslobodiť niekoľko amerických vojakov, ktorých zajali vietnamskí partizáni. Po úspešne vykonanej akcii však americkí vojaci musia bojovať s oveľa tajomnejším a nebezpečnejším nepriateľom. Džungľa sa mení na pascu, z ktorej niet úniku, a americkí hrdinovia po prvý raz v živote poznávajú, čo je to strach... (TV JOJ)

(viac)

Súvisiace novinky

Nový Predátor našel staronového režiséra

Nový Predátor našel staronového režiséra

10.02.2024

Když v létě roku 2022 dorazilo na streamovací služby Hulu a Disney+ akční sci-fi Predátor: Kořist v režii Dana Trachtenberga (Ulice Cloverfield 10), zaznamenal tento nejnovější příspěvek do… (viac)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (viac)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (viac)

Future Gate hledá stopy mimozemšťanů na Zemi

Future Gate hledá stopy mimozemšťanů na Zemi

04.03.2022

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate odstartuje 9. března pražskou část festivalu v kině Lucerna a následně se přesune do Brna. Kromě hlavní filmové soutěže, legend žánru a… (viac)

Reklama

Reklama