Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ktoré dieťa by nechcelo byť aspoň na chvíľu dospelým? Také želanie sa splní pubertálnemu Davidovi Moscowovi, ktorý sa jedného dňa prebudí ako dospelý. To, čo sa mu zdalo úžasné, však prináša nečakané komplikácie. Vnútri totiž zostal malým chlapcom. Ba čo viac, nepozná ho vlastná mama, nemá si čo obliecť a nemá peniaze. Len vďaka kamarátovi prekonáva prvé prekážky a dokonca si nájde zamestnanie v hračkárskej firme. Nadovšetko však túži vrátiť sa do svojej kože malého chlapca. Podarí sa mu to? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (334)

Hepy13 

všetky recenzie používateľa

Příběh je celkem ohraný, viděl jsem ho v hned několika filmech. Ovšem díky Hanksovi je film takový upřímný a hezky se na něj dívá. Trošku opomíjený film který se s několika dalšími podílel na startu jeho kariery. Tom si přál být velký, a ono se mu to skutečně splnilo i v reálném životě, stal se velkým hercem. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobrý príklad rodinnej komédie s poučením, atmosférou typický pre 80. roky. Tom Hanks si vychutnal rolu chlapca, uväzneného v mužskom tele, ale v komediálnych rolách mi nikdy nebol príliš sympatický. Príjemná rola pre Roberta Loggiau, povinné zlo, predvídateľný scenár, zopár nezabudnuteľných scén (hudobná pasáž) a skvelá atmosféra. Nehovoriac o peknom konci. 70 % ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Keď sa pozerám na tunajší plagát k filmu a čítam jeho dej, neveril by som, že by som mohol dať tomuto filmu viac ako dve hviezdy. Hanks je proste nesympatický. Už od začiatku jeho kariéry. Ale vie si dobre vyberať scenáre. Big je komédia, ktorá má šarm, je vtipná a Hanks je v nej presvedčivý. Len akosi neverím, že keď má už trinásť, tak ho stále viac zaujímajú počítačové hry, ako telo Elizabeth Perkins. To ma napadlo, keď som videl film ako 14 ročný. Ale je to rodinná komédia, tak nebudeme zbytočne hľadať chyby. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Práve vo filme "Veľký" som prvý krát zaregistroval Toma Hanksa ako herca s veľkým potenciálom. Čo mi svojimi neskoršími úlohami potvrdil. To ako tu stvárnil postavu a charakter 13-ročného Josha Baskina, ktorý sa vplyvom svojho priania ocitne zo dňa na deň v tele dospelého muža, bolo parádne herecké predstavenie. Jeho výkon je najsilnejším elementom tohto filmu. *** ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Všetci máme v sebe to detské správanie, vidieť to už len na tom, ako sa radi stále hráme. Navyše predajcovia hračiek sa niekedy tak vcítia do svojej práce, že sa správajú tak, ako tu hlavná postava, lebo iba keď poznajú detské predstavy, iba vtedy im môžu navrhnúť niečo, čo by ich bavilo, až sa to niekedy preháňa. Na hlavný motív tohto filmu sa natočili už aj iné, no toto aj keď trocha naivné dielo s takými umelými ničnehovoriacimi výrazmi je milé, zábavné, miestami uletené, možno vo mne hrá trochu aj nostalgia, no podľa mňa je celkom zvládnuté. ()

Galéria (137)

Zaujímavosti (35)

  • Počítačová hra "Cavern of the Evil Wizard", kterou hraje Josh (Tom Hanks), byla vytvořena speciálně pro film. (Hpatrik)

Súvisiace novinky

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

19.12.2018

Penny Marshall, režisérka filmů Velký, Čas probuzení nebo třeba Velké vítězství, zemřela ve věku 75 let. Americká producentka a režisérka byla sestrou rovněž zesnulého Garryho Marshalla (Pretty Woman… (viac)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (viac)

Reklama

Reklama