Reklama

Reklama

The Ghazi Attack

  • India द गाजी अटैक
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pákistánská ponorka vyplula s cílem zničit část indického pobřeží. Indie proto vysílá na obranu svoji ponorku, která se musí vypořádat nejen s nepřítelem, ale i s různými názory na velení uvnitř ponorky. Podmořské dobrodružství začíná... (vozralec)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (16)

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Na to, že táto téma mi nie je veľmi blízka, to bolo nadštandartne dobré. Krátka stopáž bez hudby, až na indickú hymnu. Snímok zachytáva historické udalosti v roku 1974 tesne predchádazjúce indicko pakistanskej vojne. V tomto bode sa snímok prekrýva s novo natočeným filmom Raazi, kde sú osvetlené udalosti predchádzajúce vyslaniu indickej ponorky na prieskum na základe informácii ktoré získala indická špiiónka v Pakistane. Zaujímavý film, silne nacionalistický, ale Indovia to už majú ten nacionalizmus nejako vžitý a treba priznať, že je to milé :-) ()

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Je pravda, že treba si uctiť hrdinov indického národa. Ale tento, že vraj pravdivý príbeh je podaný aj iným, ako sú Indovia to vidia inak. Aby lietali torpéda okolo poškodenej ponorky, ako kotúľajúce gule jedna za druhou pri bowlingu pomedzí panákov, ktorú naslepo presúval začiatočník je prisilná rozprávková káva. Fraškou sa dá nazvať odpálenie podvodnej míny buchotom a spevom osádky ponorky. A keby len to. ()

Reklama

Honzulik 

všetky recenzie používateľa

The Ghazi Attack - tak pro mne je tento film jeden z nejlepších indických filmů, jaké jsem měl možnost shlédnout. Ve filmu je použita skvělá podmořská technika, která při sledování udivuje hlavně proto, že tento typ filmu se točil v Indii asi poprvé. Solidní scénář, dobré filmové záběry a výkony herců. Oceňuji produkci, celý filmový a technický personál, kteří vydali velké úsilí pro spokojenost filmového diváka... ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Pravda, dalo by se namítnout, že je snímek docela vlastenecký, na druhou stranu se musí uznat, že se opět podařilo natočit hodně dobrý film, který se většinu doby odehrává na palubě ponorky. Ať už byl záměr vojáků jakýkoli, podařilo se de vykreslit docela silné charaktery, a top bez jakýchkoli hudebních čísel. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tak aj India si natocila svoj ponorkovy film. Uz podla standardnej stopaze je snad kazdemu jasne, ze to je normalny film bez hudobnych vystupov a romantickych motivov. Dej sleduje hon medzi dobrou indickou ponorkou a zlou pakistanskou ku ktoremu poriadne dôjde az v poslednej tretine. Dovtedy musime sledovat dianie na indickej ponorke, kde panuje totalny chaos. Kapitana tu skoro nikto nerespektuje. Po kazdom jeho rozkaze nasleduje diskuzny kruzok podriadenych o spravnosti jeho rozkazu. Proste jeden velky bordel jak na indickom trhovisku. Vdaka tomu som minimalne od polovice nadobro fandil uz na prvy pohlad diabolskym pakistancom, kde aspon poriadne funguje hierarchia velenia a kazdy rozkaz sa okamzite splni. Fakt nie som priaznivec armady a klasicky vycvik, pri ktorom sa ludom vygumuju mozgy, aby posluchali, mi je odporny. Ale tento film nazorne ukazuje, ze ma svoje opodstatnie. Inak dostanete nesurodu bandu diskuterov a nie armadu. Technicka stranka je solidna. Interiery ponoriek su skvele. Uzijeme si hlavne tu indicku. Exteriéry su riesene CGI trikmi, ktore by potrebovali este vyladit, ale da sa to akceptovat. Dockame sa aj poriadnej taktickej bitky, ktora postupne zacne pôsobit az komicky, co najlepsie dokazuje hlaska pakistanskeho kapitana na adresu indickej taktiky: Je to velitel ponorky, nebo obsluha výtahu? V tej chvili som nad neschopnostou Pakistancov krutil hlavou a nakoniec definitivne znova fandil zmätenym Indom. Takze aj ked film ponuka viacero nezmyselnych a hlupych scen, tak pre fanusikov ponorkovych filmov stoji za jedno pozretie. 6/10. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama