Reklama

Reklama

Vanishing Point

(festivalový názov)
  • USA Vanishing Point
Trailer

Obsahy(1)

Příběh muže, který ztratil svou lásku a s ní i chuť do života. Příběh muže pro kterého rychlá jízda znamená neklid jeho duše. Příběh muže, který od začátku ví, že si jede pro volnost, pro smrt. Dodge Challenger uháňející krajinou možná jen proto, aby mohl vyprávět příběh o muži, který věděl, že jediné co chce, je volnost duše. Že jediné, co dává v životě smysl, je volnost, kterou představuje motor schovávající se pod jeho kapotou. Volnost a zároveň neklid, který jde ven jen s rychlou jízdou. (Tony.cs)

(viac)

Diskusia

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Rogue

Rogue (hodnotenie, recenzie)

zoui: ja bych teda take upozornila, ze nemam rada bezstarostnou jizdu, at si udelas lepsi prehled o realite. nicmene to porovnavani je nesmysl (ackoliv ze zcela jineho duvodu nez si myslis).

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

podfuk

podfuk (hodnotenie, recenzie)

"Hipiesacky" filmy me obecne moc neberou Beztarostnou jizdu nevyjimaje, ale Vanishing Point je proste uzasnej film bez jedinyho hluchyho mista a ten konec, ten proste nemohl byt lepsi!

mojedatabaze

mojedatabaze (hodnotenie, recenzie)

Pokaždé, když si Kowalski bere speed, a někdo mu nabídne vodu na zapití, tak ji odmítne. (Sandy.)

to neni pravda, ten motorkar pobliz konce filmu co mu dava speed a podava i vodu, kterou si bere a pije

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

ZOUi

ZOUi (hodnotenie, recenzie)

Akurat včera som pozerala Antonioniho Zabriskie Point (1970) a faktom je, že v tomto období bolo natočených mnoho romantizujúcich filmov, kde sa jednotlivec rozhodne vzbúriť a snaží sa nájsť tú svoju správnu cestu. Toto je podľa mňa jeden z tých slabších filmov a iba sa čudujem, že sa toľkí ľudia "odvažujú" porovnávať tento snímok s brilantným a omnoho autentickejším Hopperovym Easy Rider (1969). such a shame, such a shame ::::-)

Lovec prasat

Lovec prasat (hodnotenie, recenzie)

Remake ani nechci vidět. Pokud má takovou zápletku, jakou jsem slyšel, pak s Vanishing Pointem nemá ale vůbec nic společného.

olaffator

olaffator (hodnotenie, recenzie)

Jako první sem viděl remake s V.Mortensonem a málem sem se zblil.Tak sem si musel stáhnout original, a udělal sem dobře.Protože to je fakt o 400% lepší film(i když v hodnocení to tak výraznej rodíl není)......pecka

Reklama

Reklama