Reklama

Reklama

Sotva sa niekdajší pretekársky šampión Brent Magna (Ethan Hawke) rozhodol odísť na zaslúžený odpočinok a začať s manželkou Leanne (Rebecca Budig) nový, pokojný život v bulharskej Sofii, všetko sa neočakávane zvrtne! Leanne totiž unesie neznámy muž, ktorý vzápätí zavolá Brentovi a oznámi mu, že ak chce svoju lísku ešte niekedy vidieť živú... Musí si sadnúť za volant opancierovaného a množstvom technických hračiek vybaveného Forda Mustang a bez odvrávania splniť všetko, čo mu únosca prikáže! Keď si k Brentovi nečakane prisadne mladá hackerka (Selena Gomez) a namieri naňho zbraň, zdá sa, že je všetko stratené... Alebo to nebodaj tiež patrí k plánu zvrhlého únoscu? (TV Markíza)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (234)

panMartin 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší výkon ve filmu podává Ford Mustang který neujede na rovince policejnímu Opelu. To je dost smutný. Žádný zvrat, žádné překvapení. Dost tuctový film, Příběh nepřekvapivě dementní až na půdu, akce i přes její obrovské množství naprosto nevýrazná a ničím nápaditá. Ethan Hawke se snažil ale marně. Selena to nehrála úplně špatně, ale doslova mě tam taková postava štvala a ty blbý kecy co měla. To šlo do kin? ()

DEXTER099 

všetky recenzie používateľa

Závod s časem vám představí Ethana Hawke jako bývalého závodníka,kterému unesli manželku a on musí nastoupit do auta,které patří Seleně Gomez (což zprvu nevěděl) a plnit vše co mu řekne tajemný pán na telefonu,aby ještě někdy uviděl svojí ženu.Pokud máte rádi filmy s automobilovými honičkami tak budete spokojení,jinak je to čistý průmět ,který nemá čím ohromit,ale je dobře natočen a to je myslím dost.Takže za mě 65 % a tři hvězdy. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ach jaj. Človek by chcel veriť, že sa z toho niečo bude dať vytrieskať, no ak máte príbeh, ktorý má len ústrednú myšlienku a nič viac, tak potom to nefunguje. A na tom "Getaway" zlyháva. Je to jeden tupý, nudný príbeh bez žiadnej myšlienky bez žiadneho príbehu. Len treba zachrániť manželku a splniť želania šialeného týpka z telefónu. A ideme na to. A bude kopec búračiek, explózií a naháňačiek. A máme tam Ethana Hawka, ktorý nevie filmu nič dať a Selenu Gomez, ktorá exceluje v tom, že je Selenou Gomez. Čo viac k tomu dodať? V skratke je to asi všetko čo sa k tomu dá povedať. Vizuálne je to kopec roztrasených záberov, že miestami neviem čo sa deje, postavy nemajú v sebe nič zaujímavé, a najmä v nich nevidím reálne postavy ani nič podobné. Človeka to nepohltí, nezaujme, nedostane to ničím. Je to proste len prázdny príbeh o ničom. Nie otrasný, ale dosť špatný a neodporúčam vidieť. Hodnotenie: D+ ()

schizmo 

všetky recenzie používateľa

Nikdy jsem nebyl z těch, co slintali nad sinými vozy, nefandil tuningu ani dalšímu buranskému takyznalectví problematiky automobilového průmyslu - naopak, vždy jsem si potrepěl na efektivnost, účelnost a nízkou spotřebu. Proto jsem poměrně zaskočen, kolik dílů si vybrečela série Rychle a zběsile, Need for speed a podobné macho nesmysly, takže z dalšího filmu, jehož problematika je svěřena do rukou, které celý film drží volant, rozhodně nejsem nadšen. Bohužel autor zašel asi příliž daleko, když ladné děvy, které mohou poutat pozornost v případě, že máte rychlé káry na háku, nahradil přechytralou teenkou s mastnou hubou a nablízkanou produkci nahradil záběry z průmyslových kamer. Děj je plochý a předvídatelný až hanba, napětí nulové a takové špeky, jako že veškeré překážky v cestě jsou prázdné plastové barely a krabice, v jednom záběru utržené zrcátko je v dalším opět na svém místě a podobné perly - to už je asi moc. Inu, je to z těch filmů, který je čistě ztrátou času... ()

Jordan odpad!

všetky recenzie používateľa

tento film má iba 80 minút naplnených naháňačkami na autách v rôznych zaujímavých lokalitách (denná sofia, nočná sofia, opustený sklad, park...), kopec výbuchov, "búračiek", prestreliek, kaskadérskych kúskov - navyše sympaťáka a hviezdu v hlavnej role, mladučkú krásku ako jeho sekundanta, geniálneho záporáka a prekvapivú pointu... ach, aké úžasné by to bolo, keby všetko, čo som napísal, nebolo myslené ironicky... akcia je nudná, zmätená, zle zrežírovaná, ani ten lacný efekt tu nefunguje, lebo je to otrava... hlavná postava je suchá, plytká, prázdna, nezaujímavá a hawke nemá charizmu a karmu na to, aby takéhoto hrdinu utiahol (na porovnanie ponúkam hlavných hrdinov fimov CRANK a Drive), "kráska" je otravná nezaujímavá a iritujúca pipka, záporák je slabý až chabý, prekvapivá pointa vycucaná z prstu a o ničom, nič tu nefunguje, je to nemožne spreneverených 18 miliónov amerických dolárov, áno?! ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (21)

  • Původně bylo oznámeno, že se jedná o remaku filmu Útěk (1972), ve skutečnosti se však jedná o originální příběh. (Neffy)
  • VIOS sú malé kamery, ktoré predstavovali väčšinu kamier namontovaných na autách a dostali prezývku "crash cams". Tím mal uprostred ulice namontovaných asi 70 VIOS kamier, aby získal dynamické zábery, keď po nich autá doslova prechádzali. Niekedy vydržali, no niekedy nie. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama