Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký film, který natočil režisérský mistr Martin Scorsese, má podporovat otevření resortu "MELCO - Koruny filmu." Ústředními postavami jsou známí a uznávaní herci - Leonardo DiCaprio, Robert De Niro a Brad Pitt. Scénář k tomuto "kraťasu" napsal Terence Winter (Vlk z Wall Street). (SimpanzJi)

Recenzie (30)

H34D 

všetky recenzie používateľa

Takový skvělý nápad, tak perfektně rozehraný úvod a přesto tak trestuhodně nevyužitý potenciál... Souboj Lea a Bobyho D mohl být přeci mnohem barvitější a legračnější. 6/10 ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Marty, Bob a Leo objíždějí asijská kasína a nakonec jim stejně vytře zrak Brad. Scorseseho finanční náplast za neúspěchy na oscarech pro velice uzavřenou společnost. Jo takhle obsazenej celovečerák bych si dal líbit. ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Martin Scorsese a casina - kombinace, která šla vždycky dobře k sobě. The Audition je skvěle odsýpající "kraťas", u kterého budete hořce litovat, že se Scorsese nerozhodl pro celovečerní film. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Kratas v ktorom Leonardo DiCaprio a Robert De Niro superia o ulohu v novom filme Martina Scorseseho a popritom cestuju po luxusnych kasinach na ktore je tento kratas akoze skrytou reklamou. No a ako to tak chodi, tak kde sa dvaja biju, tak vyhra ten treti slavny xicht v obsadeni. Spickovanie medzi DiCapriom a De Nirom je zabavne, ale ziadna pecka to nie je. Proste taka prijemna jednohubka. 6/10. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Kvôli spojeniu veľkých legiend v jednom filme. Pomerne zábavné a skvelo zahrané. Ale väčšina dejových zvratov je veľmi chabo zmotivovaná a aj ten koniec vyšumí do prázdna. Nebyť tej pohodovosti tak je to fakt priemer. ()

DEXTER099 

všetky recenzie používateľa

Jediné co je zajímavé na tomto videu k otevření casina je samozřejmě účast známých herců a za to za mě celkově 65% a tři hvězdy. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Je to vtipné, to zase ne že ne, protože škorpení De Nira s DiCapriem tu prostě funguje, navíc výstup Brada Pitta tomu zase trochu pomůže. Ale přece jen se z téhle spolupráce, i když jen v rámci krátkého filmu, dalo vykřesat mnohem více a mohlo to být ještě o něco vtipnější a třeskutější. Krátká stopáž ale neurazí. ()

joker.george 

všetky recenzie používateľa

Tahle reklama se mi pokusila zodpovědět pár otázek, které jsem měl ohledně dvorních herců Režiséra Scorsese a zároveň mi ukázala místa, která se mi pravděpodobně nikdy v životě nepodaří navštívit. To, že by z toho měla být ještě větší pecka, ze které si každý sedne na zadek a bude si ji chtít pouštět každý den, asi tušíme nějak všichni, ale dokud nevznikne celovečerní verze, tak s vděčností přijmu tento ,,kraťas" s nejdražší možnou sestavou. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Keď už do toho vrazili toľko peňazí, z toho 90 % nepochybne na honoráre, mohli z toho rádoby splneného snu mnohých filmových fanúšikov aspoň niečo naozaj vyťažiť. ()

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Vtipně podané a vtipně zahrané s vtipnou pointou, ale přesto to není zas tak vtipné, aby si to člověk pustil znovu a znovu pro pobavení vtipem. Jo, hoši si to užili a je to takovej bonbónek pro příznivce všech zúčastněných. A muselo to stát určitě hromadu prachů. Po pravdě nevím, jestli tímhle chtěli nějak vydělat nebo ne, ale nevím jak... (aha, jako reklamu na kasina - už tuším, kde se ty prachy vzaly...) ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Kraťas od majstra Scorseseho, ktorý ma na jednej strane maximálne potešil prítomnosťou troch mojich obľúbených hercov ale na strane druhej to nebolo nijak zvlášť pútavých 15 minút. Slovné prestrelky Lea a De Nira boli pomerne chabé a nudné. Ešteže majú títo dvaja charizmu takú, že dokážu vyplniť film len tým, že v ňom sú. Veľmi by som si prial takúto spoluprácu aj v celovečernom filme. Ale keď toto stále 70 mega neviem si predstaviť ten rozpočet... 60 %! ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa

Na Scorseseho, De Nira aj DiCapria sa dorpe pozerá, len fiktívna rivalita týchto dvoch hercov ostáva nevyužitá. Taký Christian Bale vs. Leonardo DiCaprio súboj vo filme by bol určite omnoho zábavnejší. Terenca Wintera si pamätám z The Sopranos a Boardwalk Empire ako lepšieho scenáristu. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Scorseseho úsmevná sebareflexia natočená pre potešenie jeho fanúšikov. Vtipkovanie a dialógy medzi Di Capriom, De Nirom a Pittom sú miestami celkom zábavné, ak ste videli filmy v ktorých si títo páni pod Scorseseho taktovkou zahrali. Ale predsa len od filmu (aj keď len 15 minútového) s rozpočtom 70 miliónov dolárov!!! by ste čakali viac. To radšej v podobnom zložení mohli natočiť nejaký komornejší celovečerák. 60% ()

Mauric 

všetky recenzie používateľa

Bez náboje, atmosféry, zajímavého nápadu, humoru, prostě a jednoduše ploché jako sousedovic jezevčík, kdyby ho přejel bitevní tank. ()

Reklama

Reklama