Reklama

Reklama

Mladá žena, narodená na začiatku 20. storočia, po nešťastnej nehode prestane starnúť. Po mnohých rokoch prežitých v osamelosti, stretne muža, ktorý by jej mohol pomôcť dostať sa zo začarovaného kruhu večnosti... (Forum Film SK)

Videá (25)

Trailer 1

Recenzie (590)

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Začátek výbornej, výpravnej... pak nastala nuda, kterou zachránila až příběhová linie s mladým i starým Fordem. On na tom škobrtnutí velkej podíl asi má i ten Huisman, kterej mi byl celej film děsně nesympatickej, toho bych si nepustila na gauč, ani kdyby mi bylo devadesát a on po mě jako mladíček pálil. To pak není divu, že mi ani konec nesedl, když Ford měl charisma úplně na jinym, o dost vyšším komíně. Ale dobře se na to koukalo, na to i na Blake Lively, taková pannensky krásná ochechulka, že bych do ní šla bez ohledu na věk. ()

classic 

všetky recenzie používateľa

Film odporúčam len a kvôli vychutnaniu nádhernej BLAKE LIVELY, k tomu ešte pripočítam sympatické obsadenie, keď je film vo svojom živle až po príchode HARRISONA FORDA, vtedy je už na čo pozerať a dá sa celkom dobre naladiť na malý-veľký film, ktorý vidieť nie je stratou času! Téma zastavenia fyzického starnutia sa mi páči, i keď je to poriadne pritiahnuté za vlasy, ale človek by mal nekonečné možnosti ako naložiť so životom...Napríklad by som bol Američan,ktorý by zažil Classic Hollywood vo svojej celej kráse... ()

Reklama

POMO 

všetky recenzie používateľa

Po dlhej dobe zase jedna kvalitná romanťárna, ktorá nezapadá prachom a stane sa žánrovou referenciou, ako je dnes napríklad Zápisník jednej lásky. Audiovizuálne nádherná, až do mierneho gýču zahalená, ale dejovou kostrou sofistikovanšia a atmosférou osudovosti a neodvratného plynutia času ľudského života naplnená lovestory, ktorá vás chytí za srdce. “Sci-fi” prvok udalosti, ktorá je štartérom príbehu, nepôsobí rušivo, ale mu dodáva literárne snové kúzlo. S mladou Meryl Streep by sa film dostal ešte vyššie, ale Blake Lively je dostačujúca a svojou ženskou krehkosťou a krásou snímke dodáva správnu romantickú náplň. Dobrá rola pre Harrisona Forda dnes taktiež poteší. Takmer na plný počet hviezd. ()

flanker.27 

všetky recenzie používateľa

Je to vlastně vykradený The Man from Earth, jen namísto filosofie na téma věčného života přichází tento film s romantikou. A to romantikou poměrně vkusnou, i když občas trochu studenou a akademickou. Myslím, že by podobným příběhům prospělo nechat postavy sáhnout si víc na dno a tím pádem moci více přemýšlet o svých citech, o ztrátách, o tom, co je pro ně důležité a čeho se dokážou vzdát nebo čeho se naopak vzdát nechtějí. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Moderní romantická pohádka s dechberoucí Blake Lively, jednoduše srozumitelným příběhem a s velmi zajímavou a po nějakém čase také originální rolí pro Harrisona Forda (že se jeho postava jmenuje Jones a je doktor, nechme stranou). Líbil se mi také představitel Fordovy "mladší verze" - přiznejte se, paní Ingruberová, jak to tenkrát bylo? ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (21)

  • Pôvodný scenár J. Millsa Goodloea uvádzal ako dejisko filmu New York, ale autor neskôr zmenil miesto na San Francisco, pretože si myslel, že to má pre film vhodnejšiu atmosféru. (Arsenal83)
  • Anamorfné šošovky a minimálne použitie steadicamov boli použité na zabezpečenie väčšej autentickosti scén odohrávajúcich sa v 30., 40. a 50. rokoch 20. storočia. Ako inšpirácia pre dobový farebný tón a sýtosť poslúžili filmy Páni majú radšej blondínky (1953) a Ako sa vydať milionára (1953). (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené