Reklama

Reklama

Mladá žena, narodená na začiatku 20. storočia, po nešťastnej nehode prestane starnúť. Po mnohých rokoch prežitých v osamelosti, stretne muža, ktorý by jej mohol pomôcť dostať sa zo začarovaného kruhu večnosti... (Forum Film SK)

Videá (25)

Trailer 2

Recenzie (590)

POMO 

všetky recenzie používateľa

Po dlhej dobe zase jedna kvalitná romanťárna, ktorá nezapadá prachom a stane sa žánrovou referenciou, ako je dnes napríklad Zápisník jednej lásky. Audiovizuálne nádherná, až do mierneho gýču zahalená, ale dejovou kostrou sofistikovanšia a atmosférou osudovosti a neodvratného plynutia času ľudského života naplnená lovestory, ktorá vás chytí za srdce. “Sci-fi” prvok udalosti, ktorá je štartérom príbehu, nepôsobí rušivo, ale mu dodáva literárne snové kúzlo. S mladou Meryl Streep by sa film dostal ešte vyššie, ale Blake Lively je dostačujúca a svojou ženskou krehkosťou a krásou snímke dodáva správnu romantickú náplň. Dobrá rola pre Harrisona Forda dnes taktiež poteší. Takmer na plný počet hviezd. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

…PO ROKU INTENZIVNÍHO STUDIA, BYLA ADALINE BOWMANOVÁ NUCENÁ UZNAT FAKT, ŽE JEJÍ STAV NELZE VĚDECKY VYSVĚTLIT… /// V roce 1937 se Adaline stalo něco neuvěřitelnýho. A teď má podobnou prekérku jako Russell Edwin Nash (říkám podobnou!). A tak si žije s tím svým tajemstvím, vypravěč to vodvypráví (obrázky ukážou) a atmosféru to má moc hezkou. A to se ještě ani neobjevil Ellis, aby to získalo romantickej šmrnc. Složitosti života začnou převyšovat radosti a díky sympatický Blake Lively (fakt na těch 107 nevypadá!) vnímám tu živoucí radost. Škoda, že nevymysleli originálnější závěr. Přeci jen tenhle, na způsob absolutního řidiče (to je ten, kterej se narodil i zemřel při gumovým defektu), ubírá na kouzlu. Pohádka pro dospělý ve stylu Benjamina Buttona, u který se dá s klidem upustit kroupa. Navíc je zajímavý, jak tomu holky dávaj 3* a kluci jdou vejš. Že by za to mohla Blake Lively? (U mě rozhodně!) Že by holky nevěřily na zázračný zjevení romantickýho chlapa? (Tak já…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Po staletí mám jen jednu fotku. 2.) První šedivej vlas jsem našla ve 107 letech. 3.) Thx za titule „Mummy, Sarinka a UniCorn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Na oko príjemná žánrovka, divácky atraktívne natočená. Akýmsi spestrením je tu postava rozprávača, postavy, ktorá akoby celý dej "kočírovala". Nedá sa tu uprieť výborný námet, proces starnutia alebo mladnutia vo filme je atraktívna téma, ktorá vždy dokáže pritiahnuť širokú divácku základňu. Naposledy čo si tak spomínam to bol Podivný prípad Benjamina Buttona, mimochodom výborný film. Aj v tomto prípade sa autori s námetom popasovali celkom slušne, len s tým rozdielom, že tu sa nemladne, ale človek ostáva "primrznutý" na určitej vekovej hranici (29 rokov). Podarilo sa tu vypichnúť niekoľko problémov a starostí súvisiacich s týmto fenoménom a výborne ich rozpracovať. Páčila sa mi aj z toho vyplývajúca psychológia hlavnej postavy. Samozrejme odhliadnuc od úvodného pozliepaného pseudovedného zlepenca ohľadom vysvetlenia, prečo hlavná hrdinka prestala starnúť. Škoda toho záveru, tu sa mi žiadalo niečo dramatickejšie a nekompromisnejšie, cukríkový koniec toho veľa z môjho pohľadu pokazil. 70/100 ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film je jak dar z čistých nebes. Už dlouho jsem neviděl tak krásně a citlivě natočené romantické drama. Opravdu hluboce smekám. Blake Lively je naprosto lovely (zahrála to fantasticky), ostatní herci neskutečně sympatičtí včetně Forda a k tomu velmi civilní scénář, škoda jen toho závěru. Přál jsem si jiný konec, ale pravdou zůstává to, že už dlouho jsem se nevcítil do romantického filmu tak intenzivně jako v tomto případě. ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Starosvětsky vypadající romance s fantastickou zápletkou je po všech stránkách příjemnou žánrovou podívanou. Je celkem zbytečné vyčítat scénáři nepravděpodobné náhody, když na nich je tento žánr postavený. Blake Lively je pro mne neznámou tváří, takže v tomto případě pozitivní překvapení. Role starých hereckých pardálů Ellen Burstyn a Harrisona Forda také potěšily. ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (21)

  • Blake Lively si musela pre každé zobrazené desaťročie osvojiť odlišný spôsob vyjadrovania – v tom jej pomohla uznávaná hollywoodska trénerka dialektov, Elizabeth Himelstein, ktorá pracovala aj s Nicole Kidman pri filme Návrat do Cold Mountain (2003). (Zdroj: Eurotelevízia) (krasomama)
  • Anthony Ingruber získal svou roli také díky videu na YouTube, kde dokonale imituje Hana Sola z Hvězdných válek, která je asi nejslavnější postavou Harrisona Forda. Režiséra zaujalo video natolik, že se zalobboval u produkce za jeho obsazení do role mladého Williama. (pusheen)

Súvisiace novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (viac)

Reklama

Reklama