Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja priatelia, Steven Craven (Nick Eversman) a Nico Bradley (Jay Gillespie), si vyrazili do Mexika, aby si vyhodili z kopýtka. Jedného krásneho dňa sa však po nich akoby zem zľahla, a tak mexické úrady odovzdali ich rodičom to čo po nich ostalo, vrátane videokazety nahratej Stevom, na ktorej sú zdokumentované ich posledné dni. O rok neskôr sa obe rodiny stretnú na spoločnej večeri. Stevovej sestre Emme sa počas nej podarí nájsť záhadnú zlato-čiernu skrinku, ktorá sa nachádza aj na jednom z posledných záberov natočených jej bratom. Netušiac, čo za zlo sa v nej skrýva, začne sa s ňou hrať... (beso74)

(viac)

Diskusia

Mandalorian

Mandalorian (hodnotenie, recenzie)

frajerka: To nemohli sehnat aspoň někoho Bradleymu podobného ? Ještě jsem neshlídnul osmičku. Až pak bude na řadě Revelations. No co ? V nejhorším mu pak dám odpad.

frajerka

frajerka (hodnotenie, recenzie)

Mandalorian: ale v poho.Je to síce najhorší diel Hellraisera ale nikdy nevieš !

Mandalorian

Mandalorian (hodnotenie, recenzie)

Pinheada nehraje Doug Bradley ale nějakej žalud. Ještě jsem to neviděl a nevím, zda to napravit

live evil

live evil (hodnotenie, recenzie)

v tom remakeu bude teda hrat doug bradley, alebo nie? lebo v profile filmu je pisane ze ano a v zaujimavostiach, ze odmietol

hladass

hladass (hodnotenie, recenzie)

Tak jsem viděl na tento kus trailer a (podpořeno litrem Jegra) jsem se pozvracel... Naprosté zneuctění jednoho z nejlepších hororů všech dob...

Andersis

Andersis (hodnotenie, recenzie)

live evil: Tohle není remake, tohle je obyčejné DVD vydání jako byli předchozí díly. Remake je v plánu, ale žádné bližší informace se neví.

Andersis

Andersis (hodnotenie, recenzie)

Tak trailer je teda céčkovej, ale zase chápu.....300 000 jako rozpočet je úplný nic. Počkám si na film.

Aywes

Aywes (hodnotenie, recenzie)

Vypadá to, že konečně našel Pinhead příslušné peklo pro fanoušky Hellraisera...

Andersis

Andersis (hodnotenie, recenzie)

Už je to dostřihané, na IMDb je zatím hodnocení v malém počtu, myslíte, že to už vyšlo? :)

JohnnyD

JohnnyD (hodnotenie, recenzie)

Nakrúcanie dva týždne po dopísaní scenára? Rozpočet 300 litrov? V Mexiku? S novým Pinheadom? Do pekla s Dimension... až príliš sa spoliehajú na nesmrteľnú vernosť fanúšikom franchise Hellraisera, ktorí si pozreli aj tie štyri predošlé sračky...

Pedestrian

Pedestrian (hodnotenie, recenzie)

Mimochodem, teď jsem se koukal a je to s přehledem nejlevnější Hellraiser z celé série. Rozpočet pouhých 300 tisic dolarů. Očekávám megasračku.

Dr. Wolfenstein

Dr. Wolfenstein (hodnotenie, recenzie)

Tvůrci se zřejmě rozhodli Hellraisera definitivně pohřbít. V devátém díle vyměnili Dougha a remake plánují jako PG-13. To asi budou dva poslední hřebíčky do rakve téhle legendy.

Reklama

Reklama