Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja priatelia, Steven Craven (Nick Eversman) a Nico Bradley (Jay Gillespie), si vyrazili do Mexika, aby si vyhodili z kopýtka. Jedného krásneho dňa sa však po nich akoby zem zľahla, a tak mexické úrady odovzdali ich rodičom to čo po nich ostalo, vrátane videokazety nahratej Stevom, na ktorej sú zdokumentované ich posledné dni. O rok neskôr sa obe rodiny stretnú na spoločnej večeri. Stevovej sestre Emme sa počas nej podarí nájsť záhadnú zlato-čiernu skrinku, ktorá sa nachádza aj na jednom z posledných záberov natočených jej bratom. Netušiac, čo za zlo sa v nej skrýva, začne sa s ňou hrať... (beso74)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • V USA vyšiel film na DVD a Blu-Ray diskoch so sloganom na obale odvolávajúcim sa na duchovné otcovstvo Cliva Barkera. Ten sa však na sociálnej sieti Twitter o filme uštipačne vyjadril, že toto dieťa nie je jeho. (beso74)
  • Priezviská dvoch ústredných rodín z filmu, Craven a Bradley, sú odkazom na 2 ikony hororového žánru, Wes Cravena a Doug Bradleya (originálny predstaviteľ Pinheada). (beso74)
  • Natáčení probíhalo od září do října roku 2010 v americkém Los Angeles. (gogos)
  • Doug Bradley, který ztvárnil Pinheada ve všech předchozích dílech filmové série, byl s nabídkou na roli osloven i tentokrát. Dlouho však váhal, scénář mu připadal nedokončený a nakonec roli definitivně odmítl kvůli nízké odměně, kterou přirovnal k „ceně lednice“. (gogos)

Reklama

Reklama