Reklama

Reklama

Legenda o Tarzanovi

  • Česko Legenda o Tarzanovi (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Odkedy sa muž, kedysi známy ako Tarzan (Skarsgård) rozhodol opustiť africkú džungľu a žiť civilizovaný život ako Lord Greystoke (civilným menom John Clayton III), spolu so svojou ženou Jane (Robbie), uplynulo už veľa rokov. Teraz ho parlament vyšle ako obchodného vyslanca do Konga, kde sa stane figúrkou v nebezpečnej hre, dokonale zosnovanej jedným Belgičanom, Kapitánom Leonom Romom (Waltz). Tí čo za vražednými plánmi stoja však netušia, čo svojimi činmi rozpútajú. (Continental film)

(viac)

Diskusia

gagun

gagun (hodnotenie, recenzie)

Doudis19

Je to jednoduchá rovnice. na ptáka letící po obloze musíš čekat aby jsi zachytil ten správný okamžik= peníze na prostoje. Zvíře musíš transportovat, zařídit mu oprávnění a ještě se bát ochránců přírody= další zbytečné peníze, které už dnes jsou větší než za CGI

na príspevok reagoval Sabrewulf

Film2

Film2 (hodnotenie, recenzie)

Je jasné že sa dnes na filmy ovela lepšie pozerá ale PRÍBEH je to čo robí film a nie efekty. Nech dajú poriadny príbeh, epický, silný, emotívny, zaujmavý a nie len WOW efekt a príbeh 0 bodov!

Film2

Film2 (hodnotenie, recenzie)

Po zhliadnutí Traileru je jasné že to rozhodne neprekoná Tarzana s Christopherom Lambertom z roku 1984. V 80 a 90 rokoch boli filmy hlavne o príbehu, no dnes sú hlavne o efektoch. Už vidím to hodnotenie, tipujem tak okolo 40% - 50%

Doudis19

Doudis19 (hodnotenie, recenzie)

gagun

Neřikam že reálná zvířata musí skákat salta a zpívat operu. Jenže když se dnes dělá ditálně i zvíře ležící v kleci, pták letící po obloze nebo srna stojící v lese, to je asi něco zle, nemyslíš?

na príspevok reagoval gagun

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

Asi záleží na divákoch. Digi hercov budú robiť podľa dopytu. Alebo podľa potrieb úlohy. Raz je mladý švihák, potom starý a ups, potrebujeme zase mladého :D

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

Tak ako fungujú kreslené filmy. Tiež máš vzťah k postavám. To isté sa prenesie na reálny film. Ktorý už nebude teda veľmi reálny. Už teraz sú digitálne filmy, napríklad v Japonsku. Zatiaľ to vyzerá skôr ako videohra, ale hneď ako prestane byť na plátne optický rozdiel medzi skutočným a CGI hercom, začne hercom tikať umieráčik. Na druhú stranu či by vedeli nahradiť napríklad komikov. Taká alternatíva k De Funesovi alebo Jimovi Carreymu? To si neviem predstaviť

na príspevok reagoval m.a.t.o.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Je to rovnaka kokotina ako roboticka formula :) Si predstav, ze ked sa dozijeme filmov bez reálnych hercov, tak o takých 100 rokov nas mozno bude cakat aj roboticky futbal, hokej. Proste utopia. Fandis ludom. Ako v sporte tak aj vo filme. Ak tu postavu nebude hrat clovek ako si k nej mam vytvorit vztah, ked budem vediet, ze je to fake?

na príspevok reagoval ywo666

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Ale piču. Podívej se na Věc (82) a na Prequel (2011). Takový přístup si strč do prdele, no a co, že je rok 2015, kvůli tomu nebudu dělat hnusné CGI, když je mechanika pořád přirozenější.

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

To je dosť možné. Koľkým ľuďom sa ale uľaví keď nebudú musieť trpieť maniere, podmienky a schopnosti hercov. Byť tvorcom, tak ideálny herec je CGI, nemá morálne ani fyzické limity. Nepotrebuje prestávku, kaskadéra. Má farbu pleti, formu akú treba. Nebojkotuje vyzliekacie scény. Neuráža sa, nenadáva štábu. Otázka je čo spravia z mena. Budú to zavedené digi postavy? Napríklad jedna zahrá viac úloh. Alebo naopak mená hercov prestanú hrať rolu a naopak oveľa viac sa začnú rozoznávať tvorcovia špeciálnych efektov. Je dosť možné, že v 2045 už ani nerozoznáš CGI postavu od reálnej.

na príspevok reagoval m.a.t.o.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Sabrewulf

Ty vole, je rok 2015. Filmy sa nebudú točiť ako v roku 1985. Rovnako ako v roku 1985 sa netočili spôsobom ako sa točilo v roku 1955. Toto je márny boj čo tu vedieš, je úplne márny. Možno sa raz za čas objaví niečo ako Mad Max, kde budú prevažovať praktické efekty. A aj tržby ukazovali, že to už nie je práve najrentabilnejší spôsob točenia filmov. Teraz proste budú všade počítačové efekty. A bude ich viac a viac. Moje jediné prianie je aby boli stále lepšie a lepšie. V nič iné sa ani nedá dúfať.

na príspevok reagoval veronika1804, m.a.t.o., Sabrewulf

ESNYR

ESNYR (hodnotenie, recenzie)

Udělat z dobrodružné knížky plné barev a hlavně psané pro děti, temné akční drama, může opravdu jenom ten pošahanej halyvůd.

na príspevok reagoval Beckett51

gagun

gagun (hodnotenie, recenzie)

Doudis19

Víš proč nehrají ve filmech moc skutečná hlavně normálně divoce žijící zvířata? Protože vycvičit je dá neskutečně mnoho práce a většinou i velice nehumální metody. Slona nepřiměješ přes mrkve aby si sedal na povel. 

na príspevok reagoval Doudis19

veronika1804

veronika1804 (hodnotenie, recenzie)

gagun

Ved ale skade vieš že zomrie po jednom udere pestou? :D Toto je že ono kým to človek nevidi v celku nemože to hodnotit.

CHápeš toto všetko sú len dohady kým film nevidíš aký má dej a tie efekty a všetko ...podla mna.Nehovorím že mne sa páčia tie umele efekty ale uvažujem že takto má ten film večšie možnosti čo sa týka akčnosti aj ked nemusí byt taký kvalitný.....A to že tam nehraju skutočné zvierata mne osobne nevadi pretože zvierata patria do prirody a nie cirkusovať pred kameru.

na príspevok reagoval Sabrewulf

Doudis19

Doudis19 (hodnotenie, recenzie)

Doporučuju shlédnout Orku z roku 77. Takhle by se měli točit filmy se zvířaty.

na príspevok reagoval gagun

Doudis19

Doudis19 (hodnotenie, recenzie)

Proč se dnes každé zvíře ve filmu musí dělat digitálně. Postrádá to jakékoli kouzlo. Stan Winston se obrací v hrobě.

Doudis19

Doudis19 (hodnotenie, recenzie)

Pokud tu někdo viděl Doughertyho Krampus, musí sportovně uznat, že cesta digitálních bouraček, digitální krve a spousty dalších digitálně dělaných zbytečností není zrovna cesta kupředu, co se týká speciálních efektů. Právě v Krampus je digitálu minimum ale výborné masky a senzační mechanické loutky, které působí reálněji než většina digitálních monster v daleko nákladnějších hororových projektech. Více klasických efektů!!

na príspevok reagoval Johnny_SVK

gagun

gagun (hodnotenie, recenzie)

veronika1804

Ono nejde ani o to kolik toho to či ono vydrží, ale to jak působí celek. Když vám jedno opice umře na ránu pěstí a druhá přežije pád z 40 metrů tak to není v pořádku. Je to film pro dospělejší diváctvo a takový musí dávat smysl.

na príspevok reagoval veronika1804, Prometheus69

veronika1804

veronika1804 (hodnotenie, recenzie)

Ja nechápem čo furt šomrete ved je to vymyslený príbeh a tam sa hranice nekladu tak prečo by nemohol vyzerat jak vyzera alebo bojovať s gorilou atd. A dudrete že je to umele a tak ved jasné keby mal skakať z takej výsky asi by to neprežil a tie zvierata by tiež nemohli robiť čo vo filme ..... Nikto ho ešte nevidel ale už budu kritizovať.Ked sa vám páči real tak výdite von na ulicu alebo si kuknite dokument tam take efekty určite nebudu.

na príspevok reagoval gagun

Súvisiace novinky

Margot Robbie bude bruslit

Margot Robbie bude bruslit

27.03.2016

Blonďaté krásce z Vlka z Wall Street momentálně leží u nohou celý Hollywood. A rozhodně potěší vědět, že neusíná na vavřínech. Margot Robbie snad brzy uvidíme v komedii Whiskey Tango Foxtrot, která… (viac)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (viac)

Potterovská Fantastická zvířata mají režiséra

Potterovská Fantastická zvířata mají režiséra

22.08.2014

8 filmů, 7,7 miliardy dolarů. Potterovská filmová sága sice skončila před třemi lety, její odkaz ale jen tak nevybledne. A studio Warner. Bros. si toho je dobře vědomo, pročež před nedávnem oznámilo… (viac)

Režisér Iron Mana a fantasy Kniha džunglí

Režisér Iron Mana a fantasy Kniha džunglí

15.11.2013

Klasika Rudyarda Kiplinga, jejímž základem jsou příběhy o vlky (a medvědem a panterem) vychovaném divokém chlapci Mauglím, už byla zfilmovaná mnohokrát – nejslavnější adaptací je zřejmě animovaná… (viac)

Reklama

Reklama