Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tarzan vyrastal od útleho detstva v divokej africkej džungli. Z osireného ľudského mláďaťa, ktoré pred rokmi nezištne adoptovala gorila Kala, vyrástol silný a spravodlivý kráľ džungle. Spoločne s výrečnou gorilou kamarátkou Terk a neurotickým slonom Tantorom sa Tarzan učí obratnosti a schopnosti prežiť v zvieracom kráľovstve. Jeho dobrodružný život v korunách stromov obráti naruby expedícia profesora Portera, ktorý prišiel do africkej džungle študovať život goríl. Tarzan si po prvý raz uvedomí, že je človek a jeho nové poznanie umocní opätovaná láska k profesorovej dcére Jane. Na romantiku však zatiaľ veľa času nezostáva. Zákerný sprievodca expedície Clayton hodlá uskutočniť svoj diabolský plán - chce gorily zbaviť slobody a v klietkach je výhodne predať... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (200)

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Humor, hravosť, veľmi pekná animácia, parádna kamera, milý upokojujúci príbeh, skvelé songy a hlavne dokonalé scény Tarzana lietajúceho v krásnej džungli, ktoré sú akčné, vynaliezavé a úplne zbesilé. Toto sú hlavné dôvody, prečo som si animák užil a nestihol zistiť, že príbeh druhej polovice je tak trochu...obohratý. ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Klasický parádní Disney tentokrát zasazený do džungle. Příběh o Tarzanovi zná snad každý a tahle pohádka je velmi dobrým zástupcem kvalitního animáku. Ač je však dobrý, jak chce, dokonalým Pixarům se rovnat nemůže. Velkým plusem je také hudební doprovod od Phila Collinse, který do filmu pasoval perfektně. 85% ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Hans Mark Mancina: 1. Two Worlds - Phil Collins [3:18] ,2. You'll Be In My Heart - Phil Collins [1:36] ,3. Son Of Man - Phil Collins [2:44] ,4. Trashin' The Camp [2:16] ,5. Strangers Like Me - Phil Collins [3:00] ,6. Two Worlds Reprise - Phil Collins [0:51] ,7. Trashin' The Camp - Phil Collins/'N Sync [2:23] ,8. You'll Be In My Heart - Phil Collins [4:18] ,9. Two Worlds - Phil Collins [2:42] ,10. A Wondrous Place [5:18] ,11. Moves Like An Ape, Looks Like A Man [2:57] ,12. The Gorillas [4:28] ,13. One Family [3:48] ,14. Two Worlds Finale - Phil Collins [1:16], ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Tab Murphy, Bob Tzudiker, Noni White | Hudba: Mark Mancina, Phil Collins | Produkcia: Bonnie Arnold | Distribúcia: Walt Disney Pictures, Buena Vista Distribution | Štúdio: Walt Disney Feature Animations | Rozpočet: 130 miliónov $ | Tržby: 448,191,819 $ || Temperamentný, rýchlo plynúci film, ktorý má všetko k tomu, aby sa stal kultom. Animácia mi ale prišla dosť divná, a ani príbeh ničím neprekvapí. Raz sa to ale vidieť určite oplatí. ()

kamil0606 

všetky recenzie používateľa

Fantasticky vtipná Disneyovka s veľmi vydarenou animáciou, geniálnou hudbou a brilantnou réžiou ... Animácia sa nesnažila byť dokonalá ale bola výborná a vtipná. Hudba a piesne(v slovenskom dabingu) boli nádherné a síce scénar sa od originálu veľmi oddiaľuje ale to vôbec nie je problém. Naopak, bolo to pozitívom a tvorilo to výborný príbeh. Tento animák som videl asi 80-krát(a to nepreháňam!!!) a stále ma pobaví ... ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (26)

  • Podľa tohto filmu vznikla v roku 1999 videohra s názvom Tarzan Action Game, ktorá využíva niektoré časti z filmu. (Kub_ees)
  • Rosie O'Donnell si dabováním v tomto filmu splnila životní sen, odjakživa toužila propůjčit hlas jedné z postav v Disneyho animovaném filmu. (D3VIL)
  • V jedné ze scén Tarzana napadne levhart a poraní jeho hruď drápy. V následující scéně už není žádné zranění patrné. (Horryx)

Reklama

Reklama