Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vesnici krále Farrodse (Charles Trowbridge) se shromáždila lovecká společnost. Farodsův chamtivý synovec Ozira (Ted Hecht) zavětřil dobrý obchod. Nechává krále zabít a jeho syna vrhnout do krokodílí rokle. Na to svolá Tarzan (Johnny Weissmüller) všechna zvířata, aby přeplula řeku a dostala se na jeho stranu pralesa. (MacGuffin)

Recenzie (10)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Skutočne mám niekedy pocit, ako by som pri tejto sérii pozeral neustále na ten istý film, len s menšou hereckou obmenou a dejom. Je vidieť, že v týchto pôvodných filmoch sa veľmi nedbalo o formu a že tie nápady tvorcovia nevedela dostatočne pretaviť do lepšieho deja. Tuto nastala aspoň jedna zmena v tom, že sa tu z Tarzana stal akýsi Bruce Willis onej doby v štýle sám proti všetkým. 50 % ()

MacGuffin 

všetky recenzie používateľa

Ve vesnici krále Farrodse (Charles Trowbridge) se shromáždila lovecká společnost. Farodsův chamtivý synovec Ozira (Ted Hecht) zavětřil dobrý obchod. Nechá krále zabít a jeho syna vrhnout do krokodílí rokle. Na to svolá tarzan (Johnny Weissmüller) všechna zvířata, aby přeplula řeku a dostala se na jeho stranu pralesa... ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Takový ekologický snímek o tom, jak se Tarzan rozhodne zabránit zlým lovcům, kteří chtějí zvířata do zoo, aby si tam zvířata odnesli. Docela to funguje a s myšlenkou jsem celkem totožný, protože zvířata by neměla být pro zoo zbytečně lovena, pokud není jiná možnost. Celkem akční, nijak extra vtipné. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Jedenásty film o Tarzanovi - stále s Weissmullerom, ale už bez Maureen O'Sullivanovej. Tentokrát sú záporáci o čosi drzejší a aj v riadnej presile a Tarzan tak musí vytasiť svoje džunglové "zbrane" naplno. O pomoc sa mu stará už aj jeho odrastený nevlastný synáčik zvaný Chlapec. Asi najviac priestoru ale dostáva nezbedný/á Čita, ktorého by som za jeho neustále lapajstvá držal doživotne v klietke :) ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama