Reklama

Reklama

Partia mladíkov sa vyberá na výlet, do chaty na samote. Zábava beží v plnom prúde, až kým ju nenaruší návšteva zvláštneho chlapíka, ktorý so sebou prináša historku o fašistickej jednotke "Einsatz", ktorá bola pod velením poručíka Herzoga vyvraždená miestnymi obyvateľmi. Tajomstvo udalostí z roku 1945 je pochované pod hrubou snehovou perinou Nórska a nikto nezaručí, že biela prikrývka neodkryje svoje tajomstvá... (brutale)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (688)

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Nórsky zombie splatter kombinujúci v sebe to najlepšie z Evil Dead, Braindead a ďalších, kontrastne zasadený do horského prostredia posiateho panenským snehom, na ktorom má možnosť patrične vyniknúť červená krv ako produkt masakrov medzi skupinkou užívajúcich si teenagerov a hordou nacistických zombiekov z druhej svetovej. Správne nasraní a hnusácki nacisti v plnej zbroji sa derú na povrch. Jedna z najlepších zombie jázd všeobecne! Nazi zombie rulez! ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Tak samozřejmě nejde přehlédnout že pro mě neznámý Tommy Wirkola ulítává na Raimim a Jaksonovi. Ta inspirace Evil Dead a Braindead je dobře čitelná. Právě fanouškům těchto hororových komedií je určen i počin Dead Snow. Akční závěr se změní v jednu velkou řežbu a nakonec nás čeká i jedno nečekané odhalení :) 70% ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Už plagát k filmu napovedá, čo od neho môžte čakať a presne to som i dostal. Slušné gore efekty a zaujímavých nazi -zombies, kvôli ktorým som filmu venoval svoj čas. Príbeh i nápad s nazi zombies je výborný a ono to ani celkovo nie je zlé, len tomu chýba buď väčší nadhľad a ešte viac humoru, alebo mali tvorcovia ísť úplne opačnou cestou a urobiť to smrteľne vážne. Takto napol to až tak nefunguje. Cením si však jednu dobrú radu z filmu, ktorú môžete využiť i v reálnom živote, ak by vás náhodou zasypala lavína.(ja viem, to sa stáva úplne bežne) Myslím tu so slinami.... Krvi si užijete, zombíci sa naozaj vydarili a ak od toho nečakáte veľa, tak vás to nesklame. Navyše som zistil, že aj s odhryznutými vajcami sa dá naozaj slušne utekať...60%. ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Na fašistov jedine kosák a kladivo. Za druhú 3/4 hodinku a krásny odkaz na Willa Sassa parodujúceho Arnieho, tam mám chuť navaliť štvrtú, ale za ten rozbeh by sa nemusela hanbiť kde jaká americká (pod)pásovka na sedatívach. Dúfam, že v prípade Wirkolu je tento anatomický festival po vzoru Jacksona prípravka na niečo fakt ultimátne. Chcem viac. 70% ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tohle je přesně příklad filmu kterej se snaží tvářit, že je děsně neotřelej, originální a cool a přináší něco co tu ještě nebylo. Přitom kouknete li se na to pořádně tak objevíte akorát nudu a sbírku všech možných klišé pak vám dojde, že jste viděli film kterej vám nepřišel jako nejhorší až na to, že byl poskládanej z 10 jiných filmů.30% ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (11)

  • Režisér sa snažil vytvoriť strašidelný film zmiešaný s Indianom Jonesom. (Greenpeacak)
  • Film se natáčel na Altě ve Finnmarku a na Malselvu v Tromsu v Norsku. (rafix)

Súvisiace novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (viac)

Smrt čeká na Jeníčka a Mařenku

Smrt čeká na Jeníčka a Mařenku

11.09.2010

Jeremy Renner teď bude hrát ve všem. Ve čtvrté Mission: Impossible, v dobovém thrilleru The Raven, v komiksových The Avengers i v dramatu Paula Thomase Andersona The Master. A to zdaleka není všechno… (viac)

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

03.05.2009

...a další zprávy z hororových dimenzí. Začněme něčím, co smrdí klasikou. Režisér nového Pátku třináctého Marcus Nispel natočí The Last Voyage of Demeter. Čtenáři Brama Stokera už se jistě chytají –… (viac)

Reklama

Reklama