Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Kozy, bobry a iné zvery

  • Česko Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (viac)
všetky plagáty
Trailer

Kto by si bol pomyslel, že čas tak rýchlo plynie... No je to neodškriepiteľný fakt: Erik (John White) a jeho najlepší kamarát Cooze (Jake Siegel) už pomaly dospievajú, a tak je najvyšší čas, aby začali chodiť do internátnej školy! Zrejme veľmi neprekvapí, že si vyberú tú, ktorá má legendárny študentský spolok Beta – jeho prezidentom totiž nie je nik iný, ako Erikov bratranec, legendárny Dwight Stifler (Steve Talley)! Okrem „klasického“ problému – s kým sa dajú dokopy (keďže Cooze je, ako vždy, nezadaný a Erik len prednedávnom dostal kopačky) – a neľahkých úloh, ktoré musia splniť, ak sa chcú stať plnohodnotnými členmi spolku Beta, však Erik, Cooze, ich nový kamarát Bobby (Nic Nac) a sám Dwight musia čeliť aj ďalšej obrovskej výzve: súboju s konkurenčným spolkom GEK, ktorého členovia sú najväčší „šprtáci“ na škole! Víťaz získa lákavú výhru – sídlo porazeného... No aby to všetko nebolo až také deprimujúce a vážne, nemôžu chýbať nekonečné študentské večierky, plné neodolateľných spolužiačok (temer) bez zábran... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (338)

ZoltanCZ 

všetky recenzie používateľa

Z trojice zbytečných pokračování se Spolek Beta jeví jediný jako koukatelný. Stále je to trapná a provařená teenagerovská kravina s kopou hezkých holek, ale vzhledem k tomu, že mě něco málo scén pobavilo, tak tu jednu hvězdu navíc udělím. Ono celkově vzato, volit nejlepší díl z těchto nových prcičkovských dílů je to samé jako volit nejšpinavějšího bezdomovce z New Yorkského kanálu. 3/10 ()

Anticque 

všetky recenzie používateľa

Tak jako o nechutné chvilky není ve filmu nouze, ale musím přiznat, že film uspokojil moje pubertální chování, takže o smích tu není nouze a o krásné a vnadné roštěny také ne:)) Výborný konec, tam se nedalo nezasmát se... sice už to je jen odvar z původní série, ale musím říct, že se to pomalu blíží k péčku:)) za 3 ()

Reklama

3n3my 

všetky recenzie používateľa

Od trojky Svatby to ide dole vodou. Táto časť je v prvej polovici takmer nepozerateľná. Mal som dokonca dojem, že ide o lacný pornofilm vo veľmi zlom prevedení, až na to, že sa to snažilo byť komédiou a boli tam tie nechutnosti. V druhej polovici to súťaž trochu povytiahla, ale aj tak sa o herectve, scenári a podobných veciach, čo k filmu patria, nedá moc hovoriť. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa

Povrchné aspekty teenegerského filmu ako divoké párty plné nahých žien, alkoholu tečúceho potokom a nezabudnuteľných momentov, večné trápne okamihy, ale aj sympatickí hrdinovia sú dodržané, samozrejme, pohybujeme sa v plytkých vodách, kde má ten najhlbší charakter rozmery stokrát videného milého, správneho sympaťáka, no škoda, že humoru nebolo viac, tento je zásadne len prvoplánový a na každý vtip zabúdate s ďalším glgom piva, s ktorým je tento film jednoznačne omnoho lepší. Minulá časť mala nejaký, ako tak hodnotný cieľ od začiatku, tu niečo také chýba, len táto rivalita sa snaží mať väčšie rozmery než tá minulá, no súperi nebudia ani rešpekt, ani pobavenie, ani odpor. Všetko sa deje neuveriteľne povrchne rýchlo, kde všetko, čo mohlo byť trochu vážne a trochu viesť dej, je zabité nejakým nepodareným vtipom. ()

Ištván87 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tolik krásnejch nahejch holek a úplně k ničemu... Film je mizerně natočený (po technické stránce), není v něm snad jeden jediný slušnější vtip, naprosto to nefunguje... Jenom kvůli tomu velkému množství nahotinek jednu hvězdičku dát nemůžu, protože to už se můžu podívat na net a tam je jich ještě víc... ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (12)

  • Keď štvorica oficiálne vstúpi do spolku Beta, začne v pozadí hrať melódia "Faber College Theme" od Elmera Bernsteina, čo je vlastne hlavná zvučka filmu Zverinec (1978). (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v Toronte, v Pinewood Studios. Niektoré scény boli natáčané v striptízovom klube v Toronte. (Greenpeacak)
  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama