Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míľa

  • Česko Prci, prci, prcičky: Nahá míle (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Eric Stifler (John White) má vážne problémy so svojím panictvom. Napriek tomu, že už dva roky chodí s priateľkou Tracy Sterlingovou (Jessy Schram), tá sa ešte na sex „necíti byť pripravená“. Zato Eric je pripravený až priveľmi, a tak doma sleduje pornokazety a masturbuje. Keď ho pri tejto činnosti pristihnú rodičia s príbuzenstvom, úbohá babička (Jessica Booker) tento šokujúci zážitok neprežije. Eric usúdi, že takto to už ďalej nepôjde, a preto sa nechá presvedčiť sexuchtivými kamarátmi Ryanom Grimmom (Ross Thomas) a Mikeom „Cooze“ Coozemanom (Jake Siegel), prezývaným „Stojka“, aby sa s nimi šiel rozptýliť na divokú vysokoškolskú veselicu. V rámci nej sa uskutočnia aj preteky zvané „Nahá míľa“, kde všetci študenti bežia v Adamovom rúchu. Bude tam aj víťaz minulej Nahej míle, Erikov neodolateľný bratranec Dwight „Hustý“ Stifler (Steve Talley), ktorý na rozdiel od Erika problémy so sexom nemá, rovnako ako so sexom nemá problém drvivá väčšina rozvetvenej rodiny Stiflerovcov, v ktorej je Eric v tomto smere bielou vranou. Keď sa Tracy neočakávane rozhodne, že sa s Erikom predsa len pomiluje, zídu sa v noci v suteréne ich domu, ale v najlepšom ich tentoraz vyruší Tracyin otec (Stuart Clow). Ericovi sa teda opäť nepodarí zbaviť panictva, Tracy notoricky opakuje tézu o svojej nepripravenosti a dáva Erikovi na víkend „úplnú voľnosť“. A tú sa Eric rozhodne využiť. Tracy si to však na naliehanie kamarátok čoskoro rozmyslí a snaží sa Erika dostihnúť aspoň na mobile. Ericov telefón však medzitým vyletel z idúceho auta. Kým Eric spal, jeden z jeho vydarených kumpánov mu ho vyhodil von oknom... V študentskom kampuse troch kamarátov už čakajú zástupy krásnych a opitých dievčat. Pripravuje sa futbalový zápas proti mužstvu liliputánov a Eric, Ryan a Graham musia zaskočiť za iných hráčov zdolaných alkoholom. Erikov bratranec Dwight chce hendikepovaných súperov poraziť, ale vzrastom nevysokí  chlapci sú prekvapivo húževnatí. Vyniká ich vodca Rock (Jordan Prentice), malý diablik, ktorý na smrť nenávidí Dwighta. A tak nakoniec naši chlapci prehrajú. Ale to nevadí, veď sa chystá veľký žúr a potom vypukne slávna Nahá míľa. Každý z kamarátov si nájde priateľku a aj Eric sa začne baviť s pôvabnou blondínkou Brandy (Candace Kroslaková). No aj tak sa popritom nemôže zbaviť myšlienok na svoju Tracy. Keď jej však zatelefonuje, Tracy mu znova zopakuje, že tento víkend si naozaj môže robiť, čo chce. No povedzte, ľudia, kto by naplno nevyužil takúto vzácnu príležitosť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (300)

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Zrejme najslabší diel. Sílene, trápne a miestami nudné. Stačilo málo a mohlo to byť na úrovni dielov Spolek Beta a Hudebni tábor, ktoré považujem aj napriek nedostatkom za filmy lepšieho priemeru hodné troch hviezd. Som zvedavý čo za sračku bude Kniha lásky. Hodnotenie 42% ma už teraz neprekvapuje aj keď niečo nad 50% by bolo objektývne. Nepopieram, že najmä v prvej polovičke filmu boli zábavne scénky. Asi záleži, kedy ten film si divák pozre, v akej je nálade a či má chuť na tento druh humoru. Nahá míľa je film na pozeranie v kruhu kamarátov, rodiny, alebo niekde na chate, kde je atmosféra a chuť sa baviť na hoci čom. Škoda, ja som tak neučinil 2* ()

demented 

všetky recenzie používateľa

Bla bla bla. Že ich to ešte baví natáčať...na druhej strane, keď sa stále nájdu blázni (ako napriklad ja :) čo to pozerajú, tak sa niet čomu čudovať. Miliónty odvar, kde neprekvapí zhola nič. Film má síce poriadnu stopáž, ale dej tomu vôbec nezodpovedá. Bodaj by aj, keď sú tu totálne samoúčelné, do nekonečna naťahované vsuvky, ktoré navyše vôbec nie su zábavné (napr. zhruba 10 minútový futbalový zápas s trpaslíkmi, samotná "naked mile" či veselé súťaženie dvoch "tvrďákov"). Nahotiniek je tu požehnane, dokonca viac než vo všetkých predošlých prcičkách dokopy. Ale ruku na srdce - keby ste si chceli pozrieť nahotinky, vážne by ste siahli po American Pie: Naked Mile ? Ja rozhodne nie :) No a Eugen Levy nebol vtipný už ani minule. Naked Mile je síce lepšia než Band Camp, ale aj tak je to riadna bieda. Odporúčam vypnúť po "smrteľnom cumshote", ktorý je síce pomyselným vrcholom celého filmu, ale odohráva sa v prvých piatich minútach. ()

Reklama

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Já si prostě nemůžu pomoci, ale tady ten díl mi přišel naprosto špičkovej. Okamžitej nájezd střídá jedna akce a fór za druhým, pořád se něco děje, nápady jsou docela neotřelý, myšlenka filmu docela v pohodě. Našel jsem v tom filmu jak sebe v "postpubertě", tak spoustu kámošů a kámošek z té doby mé minulosti ... Akorát konec byl nereálnej, ve skutečnosti by to dopadlo tradičně ("vyspala by se s nějakým otrapem ..."). Ale o reálnosti tady ty šílený "sexuálně-fekální" komedie nejsou ... prostě to byla paráda, řezal jsem se smíchy od začátku do konce ... ()

Zemi11 odpad!

všetky recenzie používateľa

Jen si říkám, proč se proboha v jakémkoli filmu nemůže objevit penis ani dámská doména? Že by to ohrozilo mravní výchovu mládeže? Když támhle v Pulp fiction Uma Thurman může fetovat, 200kg černocha si tam vezmou do parády dva buzeranti, Bruce Willis může na záchodě poslat brokovnicí pozdrav Travoltovi, pak se ještě jednou ptám: Ohrozil by záběr na ženskou chloubu mládež? ()

BMAJTZ 

všetky recenzie používateľa

Tak nevim jako pribehu v tech 97 minutach bylo as na 30 minut a zbytek bylo vyplneno ani vlastne nevim cim. Jeste k úpribehu ktery vlastne ani neni zadny pribeh tohle je proste naprosto uchylna, ujeta jizda, ktera pobavi jednou ale vice ani nahodou. Tohle dilo ovsem fekalnim komediim urcite prirazuje to spravne jmeno. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (6)

  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)
  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)

Reklama

Reklama