Reklama

Reklama

VOD (1)

Blízka budúcnosť prináša nové zdroje zábavy. Obyvatelia celej zemegule sa schádzajú na sieti, pozerajú a hrajú simulačné hry, v ktorých ovládajú životy iných ľudí a v úplnej anonymite tak uskutočnňujú svoje najskrytejšie zvrátené túžby a najtajnejšie choré fantázie. To všetko je možné vďaka samotárskemu géniovi Kenovi Castleovi (Michael C. Hall), vizionárskemu zakladateľovi najvplyvnejšieho technologického konglomerátu na svete, spoločnosti K-Soft. Jeho novým nápadom je revolučná hra Spoločnosť, ktorá pomocou nanobunkovej technológie dovoľuje účastníkom pri obrazovkách, aby svojvoľne manipulovali a ovládali mozgy iných ľudí, a to v ich bežnom, každodennom reálnom živote. Oslnivá, pulzujúca a návyková hra sa svetom šíri ako epidémia a stáva sa drogou číslo jeden. Miliardy ľudí na celom svete dychtia po krvilačných súbojoch, v ktorých sa tvoria, predávajú a napokon likvidujú superhviezdy. Ďalší súboj na smrť, v ktorom bohatí hráči ovládajú mozgy odsúdených, sa práve začína. Kable (Gerard Butler), súčasný hráč číslo jeden, má pred sebou posledný zápas, ktorý rozhodne o jeho osude, slobode, rodine a budúcnosti. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (8)

  • Uvažovalo sa aj nad názvom filmu Citizen Game. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa prevažne v Albuquerque, v Novom Mexiku. (Greenpeacak)
  • Scéna, kde Kable (Gerard Butler) nabírá před zápasem do ruky písek, je odkazem na film Gladiátor (2000), kde hlavní postava Maximus Decimus Meridius (Russell Crowe) také před důležitými zápasy nabrala půdu či písek a mnula si ji o ruce. Filmy mimo jiné spojuje i pointa, že pokud válečník vyhraje dostatek zápasů získá svobodu a stejně tak boj proti nerovnému soupeři, který určuje pravidla. Stejně tak nelze přehlédnout i stejnou podobu obou hlavních herců, kteří spolu bývali minimálně v minulosti velice často zaměňováni. (LucasAbelle)

Súvisiace novinky

Neveldine/Taylor – přesun do televize

Neveldine/Taylor – přesun do televize

03.11.2009

Aneb „from Heroes to Zeroes“. To, koneckonců, vystihuje i jejich krátkou kariéru. Scenáristicko-režijní duo zaujalo prvním Zastav a nepřežiješ. Dvojka už diváky tak nenadchla a Gamera mnozí považují… (viac)

Reklama

Reklama