Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý a bezohledný magnát Heihachi Mishima organizuje na jednom čínském ostrově světový turnaj v bojových uměních. Turnaje se účastní mistři bojových umění z celého světa, ale také pár policistů, kteří zkoumají skutečný důvod uspořádání turnaje. Mishimův syn Kazuya se rovněž účastní turnaje, jelikož chce zabít svého otce za to, že ho v dětství opustil. (Epistemolog)

(viac)

Recenzie (8)

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Naprosto jsem to žral! Všechny postavy z Tekkena 2 Jun, Lei, Lee, Heihachi, Jack, Anna, Nina...atd, hl. "hrdina" Kazuya (moje nejoblibenejší postava ze série Tekken) Příběh mě bavil protože ty postavy prostě žeru. Jen škoda, že to bylo táák krátky a že z toho neudelali třeba seriál nebo další díly :((( A největší třešnička na dortu bylo, když mi na konci zahráli hezky do titulků offsprings! ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Hoci som nikdy s Tekkenom nemal nič do činenia, toto má vrátilo do detstva, boha! Je to lepšie než všetko ostatné, čo ohľadom tohoto fenoménu vo filme vzniklo (to je ale vizitka!) a je tam kopa všeličoho, čo si v tej dobe v hraných filmoch nedokázali ani predstaviť... ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Týmto počinom som si chcel pripomenúť éru, kedy som s veľkým potešením každodenne hrával hry (včetne tejto) na starej PS konzole. Moja osobná skúsenosť s týmto filmom však nedopadla veľmi rozprávkovo. Naopak, aj napriek vcelku prijateľnej dĺžke som sa na to pozeral veľmi nedôverčivo a prial som si, aby konečne prišli záverečné titulky. V prvom rade za to môže príbeh. Nevadilo mi, že je až príliš jednoduchý, nič iné som totiž od neho neočakával. Osobne by som sa ale radšej pozeral na tupé bezhlavé bitky, ako na Tekken bez bitiek (a ak tam už nejaké sú, tak stoja za hovno), ktorý sa sústreďuje na životy postáv, ktoré nielen pôsobia zbytočne, ale dokonca sú zle načrtnuté a nezaujímavé. Ani samotné postavy nie sú ukážkou dokonalosti a neukážu nič, čo by diváka nejak oslovilo (výnimkou je možno Jack, ktorý tu však mimo jednu nenápadnú scénu veľa priestoru nemal). Ďalším negatívom je animácia. Kresbu podobného rázu veľmi v obľube nemám, ale v tomto prípade nezáleží ani tak na forme, ako na tom, že je skutočne nevydarená. Animácia by mi ani až tak nevadila, ale keď film nezaujme po stránke formálnej, ani po stránke obsahovej, je to skrátka obrovské mínus. Už to všetko by bolo úplne dostatočné k tomu, aby som film nehodnotil pozitívne, no to nie je zďaleka všetko. Ďalšími nedostatkami sú napríklad krátke a nezáživné súboje, jednoduché až detinské dialógy, nevýrazná a príšerná hudba a oveľa viac. Od toho, aby som dal odpad ma odradzuje len nostalgia, klokan, Jack a možno ešte zopár nie tak dôležitých vecí, na ktoré si však nespomeniem. Zlé, zlé, zlé. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Animácia je aj na tú dobu dosť chabá. Nie to ešte dnes. Ale čert to ber. Kto hral Tekkena pozná postavy a príbeh, ten nemôže film odsúdiť. Na rozdiel od hraného amerického Tekkena z 2010, tento presne dodržiava motivácie a vzťahy medzi postavami aj celkový príbeh. Plus tu aspoň malý priestor dostane väčšina postáv z Tekkena 2 a nie len zlomok z nich. Dĺžka 60 minút je tak akurát a film nestihne nudiť. Vo výsledku to nie je žiadny zázrak a ten kto nepozná Tekkena sa tomu môže pokojne vyhnúť. Ja som si však po nepodarenom americkom spracovaní aspoň trochu napravil chuť. 55% ()

Zaujímavosti (1)

  • Ve filmu se objevují všechny postavy ze hry "Tekken 2" s výjimkou Angel a Wanga. (JosefIII)

Reklama

Reklama