Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše sa rok 2039 a celý svet je zničený vojnou. Jednotlivé územia už neriadi vlády, ale rôzne korporácie. Najmocnejšia a najkrutejšia z nich je Tekken. Uprostred schátranej spoločnosti sa však zrodí hrdina. Mladý muž Steve Fox (Luke Goss) vychovaný životom na ulici ovláda surové umenie boja a jeho odhodlanie zvíťaziť je poháňaná túžbou po pomste za vraždu svojej matky. Musí však poraziť tých najlepších bojovníkov sveta, ktorí sa pred ničím a nikým nezastavia, pretože chcú získať od neho jeho silu. Steve ich musí poraziť a stať sa Kráľom železnej päste... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (420)

Hitman_47 

všetky recenzie používateľa

Tekken velmi příjemně překvapil, musim říct... i když ono po naprosto sračkoidním novém Street Fighterovi překvapí asi všechny béčkové mlátičky. Ale tady divák dostane skoro všechno, po čem může toužit... bitky a borky, z kterých budete mít kalhoty plné péra! Tahle adaptace prostě nedopadla úplně nejhůř. ()

iamek 

všetky recenzie používateľa

Hmm tak tohle je hodně špatná verze legendárni video hry. Tekken si zaslouží pořádny rozpočet a hlavně schopné lidi okolo filmu. Na souboje se docela dívat dalo až na trošku zmatený střih. Tekken se boužel zařadí do kategorie direct-to-dvd což je fakt škoda. Trošku jsem nepochopil změněné charaktery postav a proč nebojovali všichni bojovníci. ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všetky recenzie používateľa

Mno... Dalo se na to podívat, ale film spadá do typu "béčkový" ... Příběh prakticky žádný, nevím zahřály možná některé souboje, u kterých jsem vždy čekal, jak se hlavní hrdina dostává z nemožného a vzpomene si v hlavě, jak ho maminka učila bojovat a jak soupeře přelstít. No a tekken se vždy vzchopil a soupeře dorazil.. :-D. To se mi vždycky líbilo a jak jsem psal, jak už to bylo jasné, tak přišla vzpomínka a hrdina byl zpátky, plný energie a rad od maminky, jak na soupeře a jak jej dorazit... Jinak celkově slabší film, moc jsem ani od něj neočekával, takže tak... 40% ()

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

Tekken patrí do kategórie filmov, ktoré nesledujem takže jeho prípadné kvality nedokážem posúdiť v kontexte iných žánrovo podobných filmov. Môžem hodnotiť iba na základe mojich osobných dojmov. Nenašla som nič v tomto príbehu čo by ma bolo zaujalo, prekvapilo či inak upútalo a žiaľ bojové scény oceniť neviem pretože im nerozumiem. Predsa len my ženy asi skôr oceňujeme romantiku, aj keď odrobinka by sa našla aj tu. Videné v rámci Challange tour marec 2016 - 30 dní so svetovou kinematografiou. ()

Psema 

všetky recenzie používateľa

Vzhledem k očekáváním v záporných hodnotách snesitelné "direct-to-dvd" béčko jak pro fanoušky předlohy (pominu-li absenci linek pro vedlejší postavy, drží se děj vcelku slušně třetího Tekkenu), tak nezainteresovaného diváka, který neustále krouží okolo polotovarů obtloustlého Seagala a retardovaného Van Damma. Foovi a spol. to alespoň slušně kope a Little nestříhá, jako by mu hořela koudel u zadnice. Což je při srovnání třeba s novým Street Fighterem ohromná poklona. Příběh je samozřejmě stoprocentní lobotomie, postavy jsou ploché jako ruzyňské letiště a snaha o "epic feeling" se absolutně míjí účinkem. V rukou Corey Yuena by vznikl mnohem lepší film, Little se ale po sérii sraček zmohl alespoň na návrat do sektoru letitého Muže s cejchem smrti. Škoda, že v Tekkenu se na plichty nehraje. 5/10 ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (11)

  • Filmovou adaptaci počítačové hry Tekken od společnosti Namco měl původně režírovat Charles Stone III, jenže filmu se nakonec chopil úspěšnější Dwight H. Little. (Ignus.cz)
  • Scéna s policisty ze začátku filmu jsou jedním z nepoužitých záběrů, natočených pro film xXx (2002). (korbitch22)
  • Cary-Hiroyuki Tagawa, který ve snímku ztvárnil Heihachiho Mishimu, si zahrál i ve filmu Mortal Kombat (1995), další známé adaptaci bojové hry. (virus10)

Súvisiace novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (viac)

Reklama

Reklama