Reklama

Reklama

Neviditeľné zlo

  • Česko Neviditelné zlo (viac)
Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (228)

Bobik9 

všetky recenzie používateľa

Glena Jacobse si pamatuji už ze Smallvillu, kde pouštěl hrůzu, jenže v tomto filmu jí pouštěl desetkrát tolik. POpravdě kromě něj mě žádný další herec tady moc neoslovil, snad kromě Christiny Vidal, kterou jsem také už někde zahlédl, jinak herci byli nejslabší stránkou tohoto filmu. Nejednalo se sice o nic převratného, ale ve svém žánru je tento horo jedním z nejlepších, co jsem kdy ciděl. ()

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $8miliónovTržby USA $15,032,800Tržby Celosvetovo $18,420,968Tržby za predaj DVD v USA $45,221,543 //počet predaných kusov 2,497,833║ Tak tento horror ako fakt nemá čo ponúknuť, je to len priamočiara teen-vyvraždovačka bez kúska skutočne dusivej atmosféry, v skratke ide len o prevarený vývar, akých je v podstate väčšina horrorov robených v tejto desaťročnej dekáde. /10%/ ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý horor. Má dobrý príbeh o skupine neškodných mladých zločincov, ktorí dostanú za úlohu pomôcť s úpravou starého nefunkčného hotela, ale časom zistia, že sa v jeho tajných chodbách ukrýva veľmi nebezpečný brutálny vrah, s ktorým má dozorca sprevádzajúci mladých zločincov už svoje skúsenosti. Spracovanie je na tom dobre, film je dosť krátky, takže ani nemôže začať nudiť, po zaujímavom úvode už film zoznámi so všetkými postavami a priestormi hotela a po polhodine filmu sa už je stále na čo pozerať, pričom okrem likvidácie mladých sa dej ešte trochu venuje aj vrahovej minulosti. Hororových scén je tu plno a som s nimi spokojný. Fungujú ale samozrejme len v rámci svojho typu, o atmosféru a ani napätie tu moc nejde, hlavné slovo majú hlavne rôzne naháňačky a následné skrývačky pred vrahom a viacero slušných likvidácií s kvalitnými krvavými scénami za pomoci rôznych prostriedkov. Ani sa nedá vybrať to najlepšie, napichnutie na hák cez čelusť, pád na lane, alebo aj skvelá záverečná likvidácia, po tejto stránke sa tu je rozhodne na čo pozerať. Jedine to vydlabávanie očí hlavne kvôli svojej početnosti začne časom nudiť. Herecké obsadenie je obyčajným štandardom, hlavným kladom je bezpochyby výborný Glenn Jacobs, ktorý svojou postavou, aj výzorom na vraha tohto typu sedí dobre a mladíci vôbec nepôsobia dojmom nejakých zločincov, je to úplne bežná zostava typických vyvražďovačiek, ale aj tak sú tu len na to, aby mohli čo najzaujímavejšie umrieť a to si splnia. Réžia je bez väčších problémov, jedine mi vadí to občasné chaotické prestrihávanie, ktoré je už pomaly štandardom týchto moderných hororov tohto typu a technická stránka je na tom dobre. Ale nie som moc spokojný s prostredím filmu, film sa odohráva iba v interiéroch, ktoré navyše pôsobia až príliš stereotypným dojmom. Neviditeľné zlo nie je žiadny hororový klenot a to ani v tejto dobe, ale fanúšika tohto subžánru, v ktorom ide hlavne o vraha a jeho likvidácie s dostatkom krvi rozhodne nesklame. 72% ()

Zayl 

všetky recenzie používateľa

Zručně vyfrézovaný slasher ve špinavých kulisách starého hotelu. Prostředí temných chodeb a zákoutí poskytuje ideální podmínky pro pořádnou naháněnou a rozhodně si s tím autoři dali velkou práci, což dotvářelo už tak ponurou atmosféru. Zabiják je mohutný psychopat, jehož zálibou je vydloubávání očí, lámání kostí o zeď mu také není cizí a zdejší škodnou loví převážně hákem připevněným na řetězu. Pro své oběti tak připraví několik bolestivých zabití a pro diváka super zábavnou vyvražďovačku. ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Partička dementne sa správajúcich mladých väzňov (!), ktorí vyzerajú kompletne nastylovaní, akoby zišli z predvádzacieho móla ide upratovať starý hotel. Stráži ich pritom jeden (!) jednoruký (!) dozorca. Samozrejme, že si potom s nimi zašpásuje Glen "Drobátko" Jacobs. Jedna hviezda za jeho zberateľskú vášeň :), ostatok veľmi slabý. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (14)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)
  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)

Reklama

Reklama