Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(7)

Boba Fett, kedysi nájomný lovec, objavuje na planéte Tatooine svoje nové ja po boku Fennec Shand. (Disney+)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (5)

Kapitola 1: Cudzinec v cudzej zemi (2021) (E01) 

Príbeh: Príbeh nasledujúci po Epizóde V a teda začína Bobovým únikom z púštneho červa. ale iba na to aby sa dostal do spárov Piesočných ľudí. Sekvelovo sa pozeráme aj na budúcnosť kedy Bobba zasadne na Tattoine trón Jabu Hatta a nárokuje si jeho práva. Prevedenie: Prvá časť nemala až taký ťah na bránu ako by som od pilota čakal ale na druhú stranu je príjemne nostalgická a vykresľuje udalosti retrospektívne čo si teda mega cením.   80% ()

Kapitola 2: Kmene Tatooinu (2022) (E02) 

Príbeh: V minulosti sa Bobba aktívne podieľa na pomoci Púštnym ľuďom a rozhodne sa im pomôcť s napadnutím obrneného vlaku. Zatiaľ čo v súčasnosti musí hájiť svoj nárok na trón Hattov ale stále nevie proti akému súperovi. Príbeh: Akcie bolo dosť ale bola úplne bezpredmetná pre finálny príbeh. Tá minulosť mi tam trocha viazne a budúcnosť dáva gule maximálne krásna Fenek inak už neviem kde by sme boli. 70% ()

Kapitola 3: Ulice Mos Espa (2022) (E03) 

Príbeh: Boba musí opäť hájiť svoj nárok na trón a postaví sa Hutom, ktorý sa nakoniec zdajú nároku na trón lebo majú zrejme viac informácií ako chudák Boba. Púštny ľudia doplatili na svoju teritoriálnu nadradenosť. Prevedenie: To čo sa formovalo celé dve časti sa spláchlo do koša jednou časťou. P/šťania sú mŕtvy, Hutovia sú preč a sme svedkami extrémne pomalej naháňačky na LGBTI vznášadlách. 55% ()

Kapitola 4: Pred búrkou (2022) (E04) 

Príbeh: Dostávame sa do minulosti a sme svedkami stretnutia Bobu a Fenek. Ako sa stala jeho dlžníčkou a postupne pravou rukou. Boba získava postupne svoju zbroj aj impérium. V súčasnosti sa pokúša zjednotiť jednotlivé klany v boji. Prevedenie: Príbeh sa posúva veľmi pomaly a veci, ktoré boli od začiatku zrejmé sú nám teraz iba ukázané vo flashbackoch. je nutné to znova rozprúdiť lebo seriál z môjho pohľadu strašne stráca šťavu a už druhá časť ma nudila. 45% ()

Kapitola 5: Návrat Mandaloriána (2022) (E05) 

Príbeh: Zoznamujeme sa so svalmi, ktoré Boba potrebuje a nebudú patriť nikomu inému ako Mandovi. Ten sa už zbavil malého Jodu a tak sa môže sústtrediť sa seba a svoj boj a posolstvo Mandaloru. Prevedenie: Časť nemá s Boba Fetom prakticky nič spoločné až na verbovanie zo strany Fenek v poslednej minúte, ale aj tak sa jedná o krásnu časť pre fanúšikov Mandaloriana, ktorá je príjemným úvodom do jeho tretej série. 90% ()

Súvisiace novinky

Příštím Star Wars filmem bude Mandalorian & Grogu

Příštím Star Wars filmem bude Mandalorian & Grogu

09.01.2024

Lucasfilm na oficiálních stránkách Star Wars jen tak mimochodem odhalil, co dalšího nás ohledně vesmírné ságy čeká. Pod režijním vedením Jona Favreau a produkčním dohledem Davea Filoniho a Kathleen… (viac)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (viac)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (viac)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (viac)

Reklama

Reklama