Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett čelí na planéte Tatooine novým protivníkom. (Disney+)

Recenzie (53)

tomik99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Asi úplně dokážu někomu rozumět, že se jim to nelíbí, ale má to jedno velké ale. Tohle má atmosféru jako prase, nedokážu si vybavit žádný jiný projekt, kde by stačilo pár slov a stejně se bavíte náramně. Ta hudba, efekty, výprava. A to jsme, dámy a pánové, pouze v seriálu. Naservírovat nám v jednom dílu vlakovou loupež jako z filmu, Hutty na nosítku, bohaté město a spoustu dalších maličkostí, to je zkrátka nádhera. A ta kultura Tuskenů - úžasný. Teď už na písečné lidi budu vždy jinak nahlížet. ()

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Slovami klasika: “A surprise to be sure but a welcome one.” ;) Od seriálu venovaného Boba Fettovi som vzhľadom na vlažné recenzie nemal veľké očakávania. Po priemernom úvode však následovala skvelá druhá epizóda, ktorá bola z veľkej časti venovaná životu medzi Tuskenmi. A že to tentoraz malo grády! Temuera Morrison tu valí bez Bobovho brnenia snáď ešte viac ako keď je navlečený v ňom. Tuskeni vďaka tejto časti pôsobia omnoho sympatickejším dojmom ako doteraz, spolu s Bobom sa s nimi a ich spôsobom života zbližuje aj divák. Spokojnosť. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: V minulosti sa Bobba aktívne podieľa na pomoci Púštnym ľuďom a rozhodne sa im pomôcť s napadnutím obrneného vlaku. Zatiaľ čo v súčasnosti musí hájiť svoj nárok na trón Hattov ale stále nevie proti akému súperovi. Príbeh: Akcie bolo dosť ale bola úplne bezpredmetná pre finálny príbeh. Tá minulosť mi tam trocha viazne a budúcnosť dáva gule maximálne krásna Fenek inak už neviem kde by sme boli. 70% ()

SpaceOdyseus 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ma to potencial. Moc rad bych sledoval fantasy gangsterku ze SW prostredi. Kde Boba bojuje o moc. Misto toho dostavame nudny flashback s nesmyslnym vlakem, kde me nezajima kolik poustich lidi zemre. Opravdu mi nezalezi na zakuklenych potvorach, co jen vydavaji skreky a nebavi me sledovat jejich divne ritualy. Vzdyt se ani neda rozeznat jeden od druheho? ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vysek zo zivota Boba u pustneho kmena, ktory kopiruje mnohe pribehy o "outsideroch" prijatych do domorodych kmenov, napr. v Dune, ci v dalsich. Co sa tyka zabavnosti, o 100%-vyssia ako u prvej nezmyselnej epizode, zial, stale len epizodicky pribeh bez nejakej "core-linie". Mozno vsak z nejakou pridu. Azda predsa len siahnem i po dalsej epizode, ak by prekvapila este o rad vyssou putavostou. Inak bieda. To, ze sa "hybeme v kulisach a univerze taziaceho z povodnych SW-filmov" pri novom projekte pre mna nestaci. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (5)

  • Epizoda ukáže také malý telepatický druh podobný hlodavcům známý jako Hoojib. Můžeme ho vidět, když se s ním jedno z huttských dvojčat doslova mazlí. Poprvé se tak představí naživo ve světě Star Wars. Hoojibové pocházejí z planety Arbra a poprvé se objevili v komiksu v roce 1981, kdy rebelská Aliance dorazila na jejich domovský svět hledat novou základnu poté, co sotva unikla z planety Hoth. Zatímco dnes jsou spíše okrajovou záležitostí, v 80. letech byli nedílnou součástí komiksů Marvelu. (Veskoslav)
  • Robert Rodriguez dabuje starostu Moka Shaizu, Ithoriana, který má na starosti Mos Espa. Ithoriani mluví mnohovrstevným jazykem pomocí ústy na obou stranách krku, což vyžaduje, aby starosta měl na sobě překladač. (Veskoslav)
  • Pušky, které najdou Tuskeni ve vlaku, jsou upravené airsoftové repliky VSS Vintorez. (UncleMorty)

Reklama

Reklama