Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(16)

Obsahy(1)

Po filmu Jamese Gunna Sebevražedný oddíl sledujeme pokračování příběhu postavy Johna Ceny. Tento okouzlující a arogantní muž věří v mír za každou cenu, bez ohledu na to, kolik lidí bude pro jeho dosažení muset zabít. (HBO Max)

Recenzie používateľa Dejvecd k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2022) (S01) 

Kto by to bol povedal, že všetky minuloročné marvelovky od štúdia Disney s prehľadom rozdrtí (min. v kvalite) jeden seriál od DC? Ja teda vôbec nie. Peacemaker však vyhráva na všetkých priečkach a to úplne s prehľadom. Máme tu fantastický humor, ktorý sa kľudne môže rovnať tomu v Deadpoolovi. Vlastne, tak trochu som mal pocit, že sa Peacemaker je takou DC verziou Deadpoola. Zároveň tu máme úžasné akčné scény, plné dynamiky a prestrelených mozgov. To čo však vyslúžilo tomuto seriálu (min. u mňa) veľké hodnotenie sú postavy, ktoré sú proste geniálne. Každá je iná, má svoje problémy a ciele, to z hlavných postáv robí neskutočne sympatických hrdinov a zo záporákov zase správnych zasranov, ktorým proste prajete bolestivú smrť. Zároveň k dobrým postavám sa radia aj skvelé dialógy, ktoré... sú proste pecka.   James Gunn už v Suicide Squad a Strážcoch Galaxie ukázal, že má veľkú tvorčiu schopnosť tvoriť neskutočne zábavné a originálne diela, ktoré fungujú na všetkých priečkach a Peacemaker nie je výnimkou, práve naopak, z môjho pohľadu sa jedná o Gunnovo najlepšie dielo a už sa neviem dočkať druhej sérky. Tento seriál kope, medzi komiksovkami prvú ligu. Neskutočne parádne pozeranie. 10/10 ()

Po prečítaní plačte (2022) (S01E06) 

James Gunn je úplne niekde inde, čo sa väčšiny dnešných režisérov týka a ja strašne ďakujem DC, že mu nechalo voľné ruky nad týmto projektom. To sa samozrejme sakramentsky vyplatilo a Gunn tu rozbehol zatiaľ jeden z najlepších komiksových seriálov, ktorý tento rok už asi nič nepredbehne a to sme len na začiatku. Parádna akcia, plná dynamiky, sprevádzaná fantastickou hudbou, ktorá dotvorila epizóde plno zaujímavých a zapamätateľných momentov, ktoré sú proste neskutočne pekne natočené a režisér skutočne dokáže aj z pomerne obyčajnej scény spraviť niečo zaujímavé a neopozerané. Tam kde Deadpool ukázal vysoký potenciál v šialených komiksovkách, tak tam Gunn a jeho Suicide Squad spoločne s Peacemakerom ukazujú, že tento typ superhrdinov ešte zďaleka nevypovedal službu. Zároveň zaraďujem Johna Cenu medzi suverénnych hercov a myslím si, že táto rola konečne ukázala, že okrem svalov má aj dobrý herecký um. Chcem okamžite viac. 10/10 ()

Súvisiace novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (viac)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (viac)

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (viac)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (viac)

Reklama

Reklama