Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matematik Ian Malcolm (Jeff Goldblum) sa znovu stretne s miliardárom Johnom Hammondom (Richard Attenborough). Dozvie sa, že neďaleko ostrova Nubar, kde mal byť pred známou katastrofou Jurský park, leží ostrov Sorna, na ktorom bola základňa zaoberajúca sa klonovaním jašterov. Hurikán ju zničil, ale zvieratá prežili. Hammond zorganizoval výpravu, ktorá zdokumentovať situáciu na ostrove a život tamojších dinosaurov. Malcolm odletí na ostrov len preto, aby odtiaľ dostal priateľku, paleontologičku Sarah Hardingovú (Julianne Mooreová). Na ostrove sa vylodí aj lovecká expedícia vedená Hammondovým synovcom Ludlowom (Arliss Howard). Ten chce pochytať jaštery a otvoriť Jurský park priamo v San Diegu. Netuší, aké nebezpečenstvo hrozí obyvateľom San Diega, keď sa dinosaury dostanú na slobodu... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
01:56

Súvisiace novinky

Nový Jurský svět je v přípravách

Nový Jurský svět je v přípravách

23.01.2024

Dinosaurům v kinech rozhodně ještě neodzvonilo. V roce 2015 odstartovaná trilogie Jurský svět sice v létě 2022 oficiálně skončila, ale přestože druhý díl s podtitulem Zánik říše a zejména pak třetí… (viac)

Kdo napíše Indiana Jonese 5?

Kdo napíše Indiana Jonese 5?

21.03.2016

U Disneyho konečně pohnuli s Indiana Jonesem. Pátý díl půjde do kin 19. července 2019 a natočí ho Steven Spielberg, samozřejmě s Harrisonem Fordem v hlavní roli. George Lucas by se na pokračování… (viac)

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (viac)

Pete Postlethwaite: 1946 – 2011

Pete Postlethwaite: 1946 – 2011

03.01.2011

Výrazný britský herec s neobvyklým jménem v neděli prohrál svůj zápas s rakovinou. Byl králem vedlejších rolí, přesto jsme jej všichni dobře znali, což je vlastně důkaz, jak výjimečný to byl herec.… (viac)

Reklama

Reklama