Reklama

Reklama

Kým si so mnou

  • Česko Dokud jsi se mnou (viac)
Trailer 1

Príbeh inšpirovaný životom súčasného amerického speváka a skladateľa kresťanskej hudby Jeremyho Campa a jeho prvej manželky Melissy, ktorej krátko pred svadbou diagnostikovali rakovinu... V septembri 1999 Jeremy Camp odchádza z Indiany do Calvary Chapel College v Murriete v Kalifornii. Večer sa vyberie na koncert kanadskej kresťanskej skupiny Kry a zoznámi sa s jej spevákom Jeanom-Lucom LaJoiom. Obaja mladí muži sa rýchlo spriatelia. Po koncerte sa Jeremy stretne s bývalou spolužiačkou Melissou Henningovou, ktorá je súčasnou Jean-Lucovou priateľkou. Jeremy s Melissou si však padnú do oka a svoje city nedokážu potlačiť, čo spôsobí medzi mužmi roztržku. Melissa však nechce Jeana-Luca sklamať a opustiť, a tak sa Jeremy vracia sám na vianočné sviatky za rodinou do Indiany. O niekoľko dní po Vianociach mu Jean-Luc zatelefonuje, že ​​Melissa je vážne chorá, a požiada ho, aby sa vrátil do Kalifornie. Pre všetkých troch to bude ťažká skúška... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (15)

  • Ceny Asociácie gospelovej hudby (GMA), Dove 2020: Cena za Inšpiratívny film roka. (Arsenal83)
  • Scéna z veľkého koncertu bola natočená na Hangout Fest v Alabame a vystupovali v nej skutoční návštevníci koncertu. (Arsenal83)
  • Skutočný Jeremy Camp (KJ Apa) má staršiu sestru a dvoch mladších bratov. Vo filme ich však nikde nevidno ani nie sú spomenutí. (Arsenal83)
  • Apa, ktorý pre film použil svoj vlastný spev, povedal, že ho tento príbeh priťahuje, pretože: "Láska je v tomto filme vážne podrobená skúške, je to o ceste cez vaše najväčšie obavy a sklamania a pritom stále ostať veriť. Verím, že každý sa môže stotožniť s týmto filmom, pretože je to príbeh o láske, strate a nádeji."  (Arsenal83)
  • Ide o prvý celovečerný film založený na viere, ktorý sa dostal na plátna kín IMAX. (Arsenal83)
  • Spolurežisér Jon Erwin o filme povedal: "Film sa zaoberá otázkou, prečo Boh dopúšťa utrpenie... Myslím, že toľkokrát zabúdame, že v ťažkých veciach, ktorými prechádzame, je krása, zmysel a zmysel. A že niekedy Boh používa tieto veci viac ako dobré veci, ktoré sa dejú, aby nás formoval, formoval a dal nám svoj hlas. Je to príbeh lásky, ako to Boh zamýšľal, medzi týmito dvoma ľuďmi a Bohom a medzi týmito dvoma ľuďmi navzájom." (Arsenal83)
  • Shania Twain povedala že „film je o láske, ktorá presahuje strach, ktorá presahuje akúkoľvek pochybnosť“. (Arsenal83)
  • Jeremy Camp (K.J Apa), na ktorého živote je film založený, povedal, že "rozpráva môj príbeh a zdieľa to, čo Boh urobil uprostred všetkých ťažkých vecí, ktorými som prešiel, ukazuje nádej uprostred bolesti". (Arsenal83)
  • Apa povedal, že jeho rola v tomto filme je "najlepšia vec, akú som kedy urobil".  (Arsenal83)
  • Kvůli koronaviru způsobující nemoc COVID-19 byl snímek promítán v kinech pouze jediný víkend, poté byla kina plošně uzavřena. Společnosti Lionsgate a Kingdom Story Company produkující tento film se tak shodli na urychlení jeho vydání skrze online platformy. Necelé dva týdny po kinopremiéře (od 27. 3. 2020) tak bylo již možné si film vypůjčit skrze iTunes, Amazon Prime a podobně. (Borrtex)
  • Přestože se skutečný příběh odehrával v Kalifornii, jedinou natáčecí lokací filmu byl stát Alabama, v okolí města Mobile. Začalo se v květnu 2019. (Borrtex)
  • Film je založen na skutečné události. (ARI50)

Reklama

Reklama